LOGITECH EXTREME 3D PRO

942-000031 PELIOHJAIN
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
TARKKA KIERTOKAHVA. Kaikki on kiinni taidosta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kehittynyt lentäminen on kiinni vaistoista ja reaktioajasta.

Kuvaus / LOGITECH EXTREME 3D PRO

TARKKA KIERTOKAHVA

Kaikki on kiinni taidosta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kehittynyt lentäminen on kiinni vaistoista ja reaktioajasta. Tutkijamme halusivat auttaa lentäjiä kehittämällä Extreme 3D Pro -ohjaimeen kiertokahvan, jota voi hallita luontevasti yhdellä kädellä ja joka vie vähän tilaa.

12 OHJELMOITAVAA PAINIKETTA

Mukauta taakkasi. Extreme 3D Prossa on kaikki komennot käsissäsi ja juuri siellä missä haluat niiden olevan, jotta voit pitää katseesi taivaanrannassa. Ohjelmoitavat painikkeet voi määrittää suorittamaan niin yksinkertaisia komentoja kuin mutkikkaita makrojakin, jotka koostuvat näppäinsarjoista, hiiren liikkeista tai muista toiminnoista.

KAHDEKSANSUUNTAINEN HATTUKYTKIN

Laita peukalosi töihin. Siirrt nopeasti ja helposti näkymistä aseisiin ja muihin ominaisuuksiin—kahdeksansuuntainen hattukytkin on suunniteltu tarjoamaan tarkasti erityisistä lentosimulaattoreissa tarvittavaa erikoissyöttöä.

PIKATULITUSLIIPAISIN

Lukita ja anna mennä. Vedä Extreme 3D Pro -liipasimesta niin nopeasti kuin haluat tai tarvitsee ja voit luottaa, että jokainen sormesi nykäisy huomioidaan välittömästi.

KÄTEENSOPIVA KAHVA

Nauti lennosta. Lennä vielä yksi tehtävä tai ammu alas lisää vihollisia mukavasti, jopa useidn tuntien pelaamisen jälkeen. Kahvan linjat tukevat kättäsi ja muotoutuvat sen mukaan, joten pitkäkin lentäminen tuntuu miellyttävältä.

TUKEVA, PAINOTETTU ALUSTA

Tietää paikkansa.Laajojen tutkimusten mukaan ohjainsauvan liikuttamisella ympäriinsä tiukoilla hetkillä on haitallinen vaikutus suoritukseen. Painava alusta pysyy pelatessa paikoillaan kallistumatta.

  Myymäläsaatavuus

  Tekniset Tiedot

  Tyyppi Joystick
  Tuotekoodi 942-000031
  Korkeus (mm) 230
  Leveys (mm) 225
  Syvyys (mm) 210
  Paino (kg) 1.11
  Valmistajan takuu (Kk) 12
  EAN-koodi 5099206041912
  Jätä oma arvostelu
  Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
  loader
  Ladataan...