LOGITECH H340 USB HEADSET

LOGITECH H340 USB HEADSET

Musta
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
MONIPUOLISTA DIGITAALIÄÄNTÄ JOKAPÄIVÄISIIN TOIMIIN Täydellinen, arkikäyttöön sopiva kuulokemikrofoni plug-and-play-USB-A-yhteydellä.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH H340 USB HEADSET

MONIPUOLISTA DIGITAALIÄÄNTÄ JOKAPÄIVÄISIIN TOIMIIN

Täydellinen, arkikäyttöön sopiva kuulokemikrofoni plug-and-play-USB-A-yhteydellä. Melua suodattava mikrofoni vähentää taustahälyä ja takaa selkeän digitaaliäänen VOIP- ja Skype-puheluissa.

USB-KUULOKEMIKROFONI TIETOKONEELLE

Täydellinen työkäyttöön tarkoitettu kuulokemikrofoni , jolla hoituvat mm. puhelut, Skypen käyttö ja webinaarit. 180 cm:n (5,9 jalkaa) johto on riittävän pitkä, että voit nousta seisomaan pitkien keskustelujen aikana.

DIGITAALINEN STEREOÄÄNI

Nauti selkeästä äänestä, kun kuuntelet musiikkia, pelaat tai soitat puheluita. Tätä plug-and-play-kuulokemikrofonia voidaan käyttää kaikkien USB-A-portillisten tai sovittimellisten PC- tai Mac-tietokoneiden kanssa ilman ohjelmiston asentamista.

MELUA SUODATTAVA MIKROFONI

Oikealle puolelle sijoitetun mikrofonin asemaa voidaan muuttaa äänen sieppauksen parantamiseksi ja taustahälyn vähentämiseksi. Huomaamaton mikrofonivarsi voidaan painaa pannan alle pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

SÄÄDETTÄVÄ PANTAOSA

Kevyessä pantaosassa on nivelkiinnitys vaahtomuovisille korvatyynyille, jotka takaavat, että kuulokemikrofonia voi käyttää mukavasti tuntikausia kerrallaan.

USB-A-YHTEYS

USB-liitäntä mahdollistaa helpon liittämisen ja käytön. Liitä USB-A-liitin tietokoneeseen, niin olet valmis juttelemaan, kuuntelemaan musiikkia tai pelaamaan pelejä.


Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langallinen
Väri Musta
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Ei
Tyyppi Headset
Tuotekoodi 981-000475
Korkeus (mm) 160
Leveys (mm) 175
Syvyys (mm) 60
Paino (kg) 0.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206038844
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...