LOGITECH H340 USB HEADSET

Musta
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
MONIPUOLISTA DIGITAALIÄÄNTÄ JOKAPÄIVÄISIIN TOIMIIN Täydellinen, arkikäyttöön sopiva kuulokemikrofoni plug-and-play-USB-A-yhteydellä.

Kuvaus / LOGITECH H340 USB HEADSET

MONIPUOLISTA DIGITAALIÄÄNTÄ JOKAPÄIVÄISIIN TOIMIIN

Täydellinen, arkikäyttöön sopiva kuulokemikrofoni plug-and-play-USB-A-yhteydellä. Melua suodattava mikrofoni vähentää taustahälyä ja takaa selkeän digitaaliäänen VOIP- ja Skype-puheluissa.

USB-KUULOKEMIKROFONI TIETOKONEELLE

Täydellinen työkäyttöön tarkoitettu kuulokemikrofoni , jolla hoituvat mm. puhelut, Skypen käyttö ja webinaarit. 180 cm:n (5,9 jalkaa) johto on riittävän pitkä, että voit nousta seisomaan pitkien keskustelujen aikana.

DIGITAALINEN STEREOÄÄNI

Nauti selkeästä äänestä, kun kuuntelet musiikkia, pelaat tai soitat puheluita. Tätä plug-and-play-kuulokemikrofonia voidaan käyttää kaikkien USB-A-portillisten tai sovittimellisten PC- tai Mac-tietokoneiden kanssa ilman ohjelmiston asentamista.

MELUA SUODATTAVA MIKROFONI

Oikealle puolelle sijoitetun mikrofonin asemaa voidaan muuttaa äänen sieppauksen parantamiseksi ja taustahälyn vähentämiseksi. Huomaamaton mikrofonivarsi voidaan painaa pannan alle pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

SÄÄDETTÄVÄ PANTAOSA

Kevyessä pantaosassa on nivelkiinnitys vaahtomuovisille korvatyynyille, jotka takaavat, että kuulokemikrofonia voi käyttää mukavasti tuntikausia kerrallaan.

USB-A-YHTEYS

USB-liitäntä mahdollistaa helpon liittämisen ja käytön. Liitä USB-A-liitin tietokoneeseen, niin olet valmis juttelemaan, kuuntelemaan musiikkia tai pelaamaan pelejä.


Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Headset
Tuotekoodi 981-000475
Korkeus (mm) 160
Leveys (mm) 175
Syvyys (mm) 60
Paino (kg) 0.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206038844
Laitteen liitäntä Langallinen
Väri Musta
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Ei
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...