LOGITECH BCC950 KONFERENSSIKAMERA

VERKKOKAMERA, 960-000867
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Pöytäkoneiden videoneuvotteluratkaisu yksityisiin toimistoihin, kotitoimistoihin ja useimpiin semi-yksityisiin tiloihin. All-in-one-muotoilu on helppokäyttöinen ja säästää tilaa. Plug-and-play-käyttömukavuus Windowsille ja Macille. Selkeä HD-video ja ääni kohtuuhintaan.

Kuvaus / LOGITECH BCC950 KONFERENSSIKAMERA

UPEA HINTA-LAATUSUHDE PIENRYHMIEN TYÖSKENTELYYN

Pienryhmät voivat järjestää omia videoneuvotteluita milloin ja missä tahansa. Monitoiminen BCC950-videoneuvottelujärjestelmä, johon kuuluvat teräväpiirtoinen plug-and-play-verkkokamera ja kaiutinpuhelin, sopii ihanteellisesti pieniin tiloihin tai 1–4 henkilön ryhmille. Otat sen helposti ja nopeasti käyttöön toimiston tai neuvotteluhuoneen pöydällä. Teräväpiirtovideokuva ja kristallinkirkas ääni tuovat korkean laadun yhteen edullisen hinnan kanssa.

MONITOIMINEN RATKAISU

Yksinkertaisesti yhdistä ja käytä (plug and play -asennus). BCC950 tarjoaa laajakaistaäänen kaksisuuntaisesta kaiutinpuhelimesta ja teräväpiirtovideon moottoroidusta kamerasta. Toisin sanoen se sisältää kaiken tarvitsemasi järjestääksesi videoneuvottelun, johon osallistuu enintään neljä henkilöä huonetta kohden.

TÄYDELLINEN TUOTTOISILLE TIIMEILLE

Pieni koko ja moottoroitu, kasvojen korkeudella oleva kamera – BCC950 on luotu erityisesti pienille ryhmille. Suuntaukseton kaiutin ja vastamelumikrofoni varmistavat, että kaikki kokouksen jäsenet kuulevat ja tulevat kuulluksi selkeästi jopa 2,4 metrin (8’) päästä. BCC950 on suunniteltu käytettäväksi yksityis- ja kotitoimistoissa tai lähes millaisissa tahansa jaetuissa tiloissa.

YHTEENSOPIVA USEIMPIEN VIDEONEUVOTTELUSOVELLUSTEN KANSSA

BCC950 tarjoaa plug-and-play-USB-liitännän Windows®- ja Mac®-tietokoneisiin. Järjestelmä myös toimii useimpien videoneuvottelusovellusten kanssa, mukaan lukien Skype for Business, Zoom, BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber, Fuze, LifeSize Cloud ja Vidyo.

VARMISTA KATSEKONTAKTI

Katsekontakti auttaa luomaan yhteyden, kun kyse on vaikkapa uuden kumppanuuden solmimisesta, asiakassuhteen ylläpidosta tai hajautetun tiimin kanssa työskentelystä. Moottoroidun kameran ja kekseliään jatkovarren ansiosta videoneuvottelu BCC950-järjestelmällä on helppoa ja luonnollista.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Sisäänrakennettu mikrofoni Kyllä
Videokuvan resoluutio 1920 x 1080
Tyyppi Web-kamera
Tuotekoodi 960-000867
Korkeus (mm) 154
Leveys (mm) 150
Syvyys (mm) 104
Paino (kg) 0.586
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206038776
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...