LOGITECH COMBO MK330 NÄPPÄIMISTÖ

LOGITECH COMBO MK330 NÄPPÄIMISTÖ

LANGATON
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.
SUUNNITELTU SINUN SUOSIMIISI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN. Voit käyttää salamannopeasti lempisivustojasi, kuunnella lempimusiikkiasi ja katsella suosikkielokuviasi 11 pikanäppäimen ansiosta. KIITOLLISET KÄDET.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH COMBO MK330 NÄPPÄIMISTÖ

SUUNNITELTU SINUN SUOSIMIISI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

Voit käyttää salamannopeasti lempisivustojasi, kuunnella lempimusiikkiasi ja katsella suosikkielokuviasi 11 pikanäppäimen ansiosta.

KIITOLLISET KÄDET

Matalaprofiiliset ja erittäin hiljaiset näppäimet tekevät pikaviestien, sähköpostien ja muiden tekstien kirjoittelusta mukavaa ja vaivatonta.

LANGATON IHMEHIIRI

Kannettava ja käytössä mukava hiiri, jonka huomaamaton nanovastaanotin liikkuu tietokoneen mukana kaikkialle.

MULTIMEDIA­PIKANÄPPÄIMET

Ohita kappale. Keskeytä video. Lisää äänenvoimakkuutta. 11 multimediapikanäppäintä, joiden avulla voit nopeasti toistaa, keskeyttää, siirtyä seuraavaan tai edelliseen ja säätää äänenvoimakkuutta tai vaimentaa sen.

SIRO JA MUKAVA MUOTOILU

Näppäimistön siron muotoilun ja matalien, lähes äänettömien näppäinten ansiosta kirjoittaminen on paljon mukavampaa kuin kannettavien tai minikannettavien tietokoneiden näppäimistöillä.

LANGATON MATKAHIIRI

Voit viedä siron hiiren kaikkialle, minne viet tietokoneesikin. Sisäänrakennettu säilytyslokero tekee nanovastaanottimen säilyttämisen helpoksi.

PITKÄ PARISTOJEN KÄYTTÖIKÄ

Näppäimistön paristojen kahden vuoden ja hiiren paristojen yhden vuoden käyttöikä takaavat sen, että voit käyttää niitä pitkään ilman paristojen vaihtoa.

KEHITTYNYT 2,4 GHZ: N LANGATON YHTEYS

Jotta voit työskennellä tai viihtyä monissa paikoissa – vaikka omalla sohvalla – langattoman yhteyden pitkä kantama käytännössä poistaa viiveet, katkokset ja häiriöt ja toimii jopa kymmenen metrin etäisyydellä.

HELPPO PLUG AND PLAY -LIITÄNTÄ

Käyttöönotto ei voisi olla helpompaa. Liitä langaton vastaanotin tietokoneen USB-liitäntään ja voit alkaa tutkia uutispalveluja, shoppailla Amazonissa ja tehdä Google-hakuja heti ilman erillistä ohjelmistoa.

NELJÄ OHJELMOITAVAA NÄPPÄINTÄ

Neljä uudelleenohjelmoitavaa toimintonäppäintä on helppo mukauttaa avaamaan suosikkisovelluksesi, -kansiosi tai -verkkosivusi.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Kyllä
Väri Musta
DPI 1000
Taustavalaistu näppäimistö Ei
Tyyppi Näppäimistö + hiiri
Tuotekoodi 920-003982
Korkeus (mm) 39
Leveys (mm) 446.3
Syvyys (mm) 183
Paino (kg) 0.64
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206033580
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...