LOGITECH H150 HEADSET

LOGITECH H150 HEADSET

Valkoinen
Tilaustuote
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
Kahden liittimen tietokonekuulokemikrofoni johdossa olevilla säätimilläNAUTI SELKEISTÄ VERKKOPUHELUISTA JA MUSIIKISTA TIETOKONEELLA Monipuolinen ja säädettävä.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH H150 HEADSET

Kahden liittimen tietokonekuulokemikrofoni johdossa olevilla säätimillä


NAUTI SELKEISTÄ VERKKOPUHELUISTA JA MUSIIKISTA TIETOKONEELLA

Monipuolinen ja säädettävä. Tietokoneille, joissa on erillinen 3,5 mm:n tuloliitäntä mikrofonille ja lähtöliitäntä äänelle. Äänenvoimakkuuden säätö ja puheluiden vaimentaminen käy helposti johdossa olevien säädinten avulla. Kätevä melunsuodatustoiminto mikrofonissa vähentää taustahälyä.

STEREOÄÄNI

Täysi stereoääni takaa selkeän äänen puheluissa ja erinomaisen äänentoiston musiikissa ja peleissä. Ensiluokkainen yleiskuulokemikrofoni vapaa-ajalle tai toimistokäyttöön.

KÄÄNTYVÄ MIKROFONI

Puomia voidaan kääntää 180 astetta vasemmalle tai oikealle. Joustavan mikrofonin asemaa voidaan muuttaa äänen sieppauksen parantamiseksi ja taustahälyn vähentämiseksi. Mikrofonivarsi voidaan painaa pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

JOHDOSSA OLEVAT SÄÄTIMET

Äänenvoimakkuuden säätö ja puheluiden vaimentaminen käy kätevästi kuulokemikrofonin johdossa olevien säädinten avulla.

SÄÄDETTÄVÄ PANTAOSA

Tätä vankkaa mutta silti keveää stereokuulokemikrofonia voidaan säätää monin tavoin. Erittäin pehmeät korvatyynyt takaavat, että kuulokemikrofonia voi käyttää mukavasti tuntikausia kerrallaan.

KAKSI LIITINTÄ

Voidaan liittää tietokoneisiin, joissa on erillinen 3,5 mm:n tuloliitäntä mikrofonille ja lähtöliitäntä äänelle. Ei yhteensopiva Chromebookien tai Mac-laitteiden kanssa.

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langallinen
Väri Valkoinen
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Ei
Tyyppi Headset
Tuotekoodi H150
Korkeus (mm) 200
Leveys (mm) 245
Syvyys (mm) 65
Paino (kg) 0.08
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206028586
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...