LOGITECH M235 HIIRI

LOGITECH M235 HIIRI

LANGATON
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda
Käyttömukavuutta kaikkialla. Pienikokoinen, sulavalinjainen hiiri pehmeine kumipintoineen on mukava käytössä myös liikkeellä ollessasi. Heitä hyvästit oikukkaille kosketusalustoille.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / LOGITECH M235 HIIRI

Käyttömukavuutta kaikkialla

Pienikokoinen, sulavalinjainen hiiri pehmeine kumipintoineen on mukava käytössä myös liikkeellä ollessasi.


Heitä hyvästit oikukkaille kosketusalustoille

Voit nauttia osoittimen sulavasta ohjaamisesta, tarkasta seurannasta ja tekstin valitsemisesta helposti kaikilla niillä pinnoilla, joilla tietokonetta käytät.


Kuuden laitteen teho yhdessä laitteessa

Pikkuruinen Logitech Unifying® -vastaanotin voidaan yhdistää jopa kuuteen Unifying-yhteensopivaan laitteeseen tehokkaan ja luotettavan langattoman yhteyden ansiosta (toimintasäde jopa 25 metriä).


Vuoden kestävä akku

Voit työskennellä kokonaisen vuoden ilman paristojen vaihtamista. Virtakytkin auttaa säästämään energiaa, älykäs lepotila pidentää paristojen käyttöikää ja merkkivalo poistaa yllätykset.


Luonnollinen muotoilu

Hiiri sopii kumpaankin käteen. Hiiren käyttäminen on miellyttävää pehmeiden sivupintojen ja käteensopivan muotoilun ansiosta jopa tuntien työskentelyn jälkeen.


Paristojen käyttöikä: yksi vuosi

Voit työskennellä vuoden ilman paristojen vaihtoa. Virtakytkin ja älykäs lepotila pidentävät paristojen käyttöikää, ja merkkivalo estää yllättävät tilanteet.


Logitechin luotettavuus

Saat laatua ja luotettavuutta, jotka ovat tehneet Logitechistä maailman johtavan hiirivalmistajan. Tämän lisäksi saat kolmen vuoden rajoitetun laitteistotakuun.


Logitech® Advanced Optical Tracking

Logitech Advanced Optical Tracking -tekniikan ansiosta voit selata suosikkisivustojasi ja käyttää hiirtä tarkasti pinnoilla, joilla muut optiset hiiret eivät toimi.\nKatso lisätietoja Logitech Advanced Optical Tracking -tekniikasta.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Kyllä
DPI 1000
Väri Hopea
Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea/Vasen
Tyyppi Hiiri
Tuotekoodi 910-002201
Korkeus (mm) 95
Leveys (mm) 55
Syvyys (mm) 386
Tuotteen paino (g) 84
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 5099206027169
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...