ASUS XONAR U5 ÄÄNIKORTTI

Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Kompakti äänentoistoratkaisu uskomattoman äänen saamiseksi.

Kuvaus / ASUS XONAR U5 ÄÄNIKORTTI

Kompakti äänentoistoratkaisu uskomattoman äänen saamiseksi

Xonar U5 on kompakti 5.1-kanavan USB-äänikortti, joka on suunniteltu tarjoamaan PC-pelaajille korkealaatuisen äänen pelejä, musiikkia ja elokuvia varten. Se seuraa palkitun Xoner U7 jalanjäljissä tarjoten sinulle vahvan, kirkkaan äänen kuulokkeistasi sekä voimakkaamman ja yksityiskohtaisemman äänentoiston kuin tietokoneen oma laitteisto. Xonar U5 ei sisällä omaa virtalähdettään, vaan se kytketään tietokoneeseesi USB:n kautta, joten voit ottaa sen heti käyttöön avamaatta tietokoneen koteloa.

Sonic Studio:n avulla otat äänet haltuusi!

Xonar U5 sisältää tuoreimman Sonic Studio –ohjelmiston, jonka avulla voit hallinnoida jokaista äänentoiston asetustasi tasauksesta (EQ) 5.1-kaiuttimen tason tasapainotukseen. Sonic Studiolla on yksi navigointisivu, joka tarjoaa kaiken näkyvillesi. Sen intuitiivinen osoita-ja-klikkaa käyttöliittymä sallii sinun asettaa ääniprofiileja erilaisiin äänentoistotarpeisiisi.


Uskomaton sisääntulevan melun vähennys Perfect Voicen avulla

Toisin kuin käänteisvaiheessa melua vähentävät teknologiat, Xonar U5s Perfect Voice-teknologia käyttää edistyksellisiä algoritmejä erottaakseen ympäristöäänet puheesta. Tuloksena on kristallinkirkas pelin sisäinen äänikommunikaatio, jotta voit tulla kuulluksi jopa LAN-juhlien keskeltä.


Nauti voimakkaasta äänentoistosta kompaktin, kannettavan laitteen avulla

Kompakti ja kevyt Xonar U5 sisältää 192Khz/24-bittisen äänenlaadun, 104dB signaalista-ääneksi suhdanteen (SNR) ja todellisen 5.1-kanavan surround-äänen todella korkealaatuiseen äänentoistoon ja tasaiseen laatuun. Näin pieni äänikortti vie sinut todella pitkälle!


Integroitu kuulokkeiden vahvistin tekee jokaisesta äänestä yksityiskohtaisemman!

Xonar U5 sisältää kuulokkeiden vahvistimen, joka tukee kuulokkeita jopa 150ohm impedanssilla jonka ansiosta voit kytkeä koneeseesi todella suorituskykyiset kuulokkeet kuullaksesi jokaisen pelin yksityiskohdan!


Omistettu mikrofoni ja äänenvoimakkuuden hallinta

Omistetut ohjaimet antavat sinun hallinnoida äänentoistoasetuksiasi keskeyttämättä peliäsi – voit säätää voimakkuutta ja mikrofonin voimakkuutta pysäyttämättä peliä tai käyttämättä valikkoja. Omistetut ohjaimet toimivat myös välittömänä vaihtokatkaisimena kuulokkeiden ja kaiutinten välillä vaihteluun yhden klikkauksen avulla.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Äänikortti
Tuotekoodi 90YB00FB-M0UC00
Valmistajan takuu (Kk) 36
EAN-koodi 4716659820734
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...