ASUS ROG STRIX FUSION 700 PELIKUULOKKEET

MUSTA, LANGATON
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Kytkeydy peleihin ja vapaudu tosielämän johdoista. ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on laaja liitettävyys.

Kuvaus / ASUS ROG STRIX FUSION 700 PELIKUULOKKEET

Kytkeydy peleihin ja vapaudu tosielämän johdoista 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on laaja liitettävyys: USB 2.0 -liitäntä tietokoneella sekä PlayStation 4- ja Nintendo Switch -konsolilla pelaamiseen, ja Bluetooth 4.2 -yhteys VoIP-puheluihin ja puhelinsoittoihin vastaamiseen sekä lempimusiikkisi langattomaan ja vaivattomaan kuunteluun. Pelikuulokkeissa on lisäksi hifi-luokan ESS 9018 -D/A-muunnin, 9601-vahvistin, ainutlaatuinen ilmatiivis äänikammio sekä 50 mm:n ASUS Essence -ajurit todentuntuisen peli- ja viihdekokemuksen takaamiseksi. Yhdessä Bongiovi Acousticsin kanssa kehitetty virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni takaa äärimmäisen tarkat peliäänet soveltuen ihanteellisesti FPS-peleihin, kuten PUGB ja Overwatch. Pysy kytköksissä taistelukenttiin ja liiku johdoitta niiden ulkopuolella.


Mihin tarvitsen pelikuulokkeiden Bluetooth-ominaisuutta? 

Bluetooth-yhteyden avulla voit nauttia langattomasta musiikin kuuntelusta tai vastata puheluihin ilman taukonäppäimen painallusta, kun pelaat tietokoneella, pelikonsolilla tai jopa Nintendo Switchilla.


ASUS AURA RGB -taustavalaistus 

Valitse tyylisi mukainen Aura RGB -valaistus. Käytössäsi on yli 16,8 miljoonaa väriyhdistelmää ja neljä esiasetettua valoefektiä.


Tahdistettua taistelua AURA Sync -ominaisuudella 

Nostata LAN-tapahtumien tai -turnausten joukkuehenkeä pelikuulokkeiden AURA RGB -valaistuksen synkronoinnilla. Ota käyttöön mobiililaitteesi Bluetooth-ominaisuus ja yhdistä se ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeisiisi. Synkronoi sitten muut Bluetooth-yhteydessä olevat pelikuulokkeet yhdellä sovelluksen napautuksella.

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeilla voi synkronoida myös muiden Aura-ominaisuudella varustettujen ROG-laitteiden valoefektit yksilöllisen ja mukaansatempaavan peliympäristön luomiseksi.


Todentuntuinen peliäänentoisto 

Ääniteknikkojen hienosäätämien ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden ajurien ympärillä on tavallista kirkkaamman ja luonnollisemman äänentoiston takaava laaja tila ja ainutlaatuinen ilmatiivis äänikammio.


Syvät bassoäänet, kirkkaat yksityiskohdat 

Ainutlaatuisen ASUS Essence -ajurin laaja 20-40 kHz:n taajuusvaste tuottaa uskomattoman voimakkaan basson ja optimoidut peliäänet. Kuulet pienimmätkin yksityiskohdat samalla, kun nautit avarasta ja lumoavasta äänimaailmasta.


Kuule pieninkin rasahdus - ESS Hi-Fi 9018 -D/A-muunnin ja 9601-vahvistin 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on ESS 9018 -D/A-muunnin. Se on yhden sirun ratkaisu, joka tarjoaa täydellisen 24-bittisen, 96 kHz:n äänentoiston ennenkuulumattoman dynaamisella äänialalla ja huippuvähäisellä säröilyllä. Lisäksi sisäänrakennettu ESS 9601 -vahvistin takaa järeästi iskevän basson. Nauti äänenlaadun uudesta tasosta!


Virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni mukanasi 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeet erottuvat muista tarjoamalla virtuaaliseen 7.1-kanavaiseen surround-ääneen uuden parannuksen, joka käyttää optimoitua, mukautuvaa algoritmia. Tähän eivät muut pelikuulokkeet pysty! Bongiovi Acoustics Digital Power Station™ -teknologialla kehitetty virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni tuottaa todentuntuista ääntä yhdellä painikkeen painalluksella - ilman ylimääräisiä sovittimia tai ohjelmistoja.


Optimoitu digitaalinen mikrofoni 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on digitaalinen puomimikrofoni, jonka ääntä prosessoiva algoritmi takaa selkeämmän pelinsisäisen kommunikaation. Mikrofonin taittaminen mykistää sen automaattisesti, minkä ansiosta asetuksia ei tarvitse muuttaa manuaalisesti.


Asiantuntevasti suunniteltua mukavuutta ainutlaatuisilla ROG Hybrid -korvapehmusteilla 

Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden korvapehmusteita ei ole valmistettu perinteiseen tapaan kankaasta tai nahasta, vaan kuulokkeissa on ainutlaatuiset ROG Hybrid -korvapehmusteet, joissa keinonahka yhdistyy verkkokankaaseen. Tämä varmistaa huippuluokan käyttömukavuuden vaarantamatta laadukasta äänentoistoa. ROG Hybrid -korvapehmusteiden ergonominen ovaalimuoto eristää ääntä paremmin ja lisää käyttömukavuutta. Ne ovat siis täydellinen kumppani pitkiin pelisessioihin!


Intuitiivinen kosketusohjain 

Säädä äänenvoimakkuutta ja muita yleisiä asetuksia helposti intuitiivisella kosketusohjaimella.


Ei ainoastaan PC-tietokoneille 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden USB 2.0 -liitännän ansiosta kuulokkeet ovat yhteensopivia PC- ja Mac-tietokoneiden sekä PlayStation 4:n kanssa. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Yhteensopivuus PC, Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, Mac
Laitteen liitäntä Langaton
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 90YH00Z3-B3UA00
Korkeus (mm) 330
Leveys (mm) 288
Syvyys (mm) 185
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4712900693188
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...