ASUS ROG STRIX FUSION 700 PELIKUULOKKEET

ASUS ROG STRIX FUSION 700 PELIKUULOKKEET

MUSTA, LANGATON
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda
Kytkeydy peleihin ja vapaudu tosielämän johdoista. ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on laaja liitettävyys.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ASUS ROG STRIX FUSION 700 PELIKUULOKKEET

Kytkeydy peleihin ja vapaudu tosielämän johdoista 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on laaja liitettävyys: USB 2.0 -liitäntä tietokoneella sekä PlayStation 4- ja Nintendo Switch -konsolilla pelaamiseen, ja Bluetooth 4.2 -yhteys VoIP-puheluihin ja puhelinsoittoihin vastaamiseen sekä lempimusiikkisi langattomaan ja vaivattomaan kuunteluun. Pelikuulokkeissa on lisäksi hifi-luokan ESS 9018 -D/A-muunnin, 9601-vahvistin, ainutlaatuinen ilmatiivis äänikammio sekä 50 mm:n ASUS Essence -ajurit todentuntuisen peli- ja viihdekokemuksen takaamiseksi. Yhdessä Bongiovi Acousticsin kanssa kehitetty virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni takaa äärimmäisen tarkat peliäänet soveltuen ihanteellisesti FPS-peleihin, kuten PUGB ja Overwatch. Pysy kytköksissä taistelukenttiin ja liiku johdoitta niiden ulkopuolella.


Mihin tarvitsen pelikuulokkeiden Bluetooth-ominaisuutta? 

Bluetooth-yhteyden avulla voit nauttia langattomasta musiikin kuuntelusta tai vastata puheluihin ilman taukonäppäimen painallusta, kun pelaat tietokoneella, pelikonsolilla tai jopa Nintendo Switchilla.


ASUS AURA RGB -taustavalaistus 

Valitse tyylisi mukainen Aura RGB -valaistus. Käytössäsi on yli 16,8 miljoonaa väriyhdistelmää ja neljä esiasetettua valoefektiä.


Tahdistettua taistelua AURA Sync -ominaisuudella 

Nostata LAN-tapahtumien tai -turnausten joukkuehenkeä pelikuulokkeiden AURA RGB -valaistuksen synkronoinnilla. Ota käyttöön mobiililaitteesi Bluetooth-ominaisuus ja yhdistä se ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeisiisi. Synkronoi sitten muut Bluetooth-yhteydessä olevat pelikuulokkeet yhdellä sovelluksen napautuksella.

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeilla voi synkronoida myös muiden Aura-ominaisuudella varustettujen ROG-laitteiden valoefektit yksilöllisen ja mukaansatempaavan peliympäristön luomiseksi.


Todentuntuinen peliäänentoisto 

Ääniteknikkojen hienosäätämien ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden ajurien ympärillä on tavallista kirkkaamman ja luonnollisemman äänentoiston takaava laaja tila ja ainutlaatuinen ilmatiivis äänikammio.


Syvät bassoäänet, kirkkaat yksityiskohdat 

Ainutlaatuisen ASUS Essence -ajurin laaja 20-40 kHz:n taajuusvaste tuottaa uskomattoman voimakkaan basson ja optimoidut peliäänet. Kuulet pienimmätkin yksityiskohdat samalla, kun nautit avarasta ja lumoavasta äänimaailmasta.


Kuule pieninkin rasahdus - ESS Hi-Fi 9018 -D/A-muunnin ja 9601-vahvistin 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on ESS 9018 -D/A-muunnin. Se on yhden sirun ratkaisu, joka tarjoaa täydellisen 24-bittisen, 96 kHz:n äänentoiston ennenkuulumattoman dynaamisella äänialalla ja huippuvähäisellä säröilyllä. Lisäksi sisäänrakennettu ESS 9601 -vahvistin takaa järeästi iskevän basson. Nauti äänenlaadun uudesta tasosta!


Virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni mukanasi 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeet erottuvat muista tarjoamalla virtuaaliseen 7.1-kanavaiseen surround-ääneen uuden parannuksen, joka käyttää optimoitua, mukautuvaa algoritmia. Tähän eivät muut pelikuulokkeet pysty! Bongiovi Acoustics Digital Power Station™ -teknologialla kehitetty virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni tuottaa todentuntuista ääntä yhdellä painikkeen painalluksella - ilman ylimääräisiä sovittimia tai ohjelmistoja.


Optimoitu digitaalinen mikrofoni 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeissa on digitaalinen puomimikrofoni, jonka ääntä prosessoiva algoritmi takaa selkeämmän pelinsisäisen kommunikaation. Mikrofonin taittaminen mykistää sen automaattisesti, minkä ansiosta asetuksia ei tarvitse muuttaa manuaalisesti.


Asiantuntevasti suunniteltua mukavuutta ainutlaatuisilla ROG Hybrid -korvapehmusteilla 

Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden korvapehmusteita ei ole valmistettu perinteiseen tapaan kankaasta tai nahasta, vaan kuulokkeissa on ainutlaatuiset ROG Hybrid -korvapehmusteet, joissa keinonahka yhdistyy verkkokankaaseen. Tämä varmistaa huippuluokan käyttömukavuuden vaarantamatta laadukasta äänentoistoa. ROG Hybrid -korvapehmusteiden ergonominen ovaalimuoto eristää ääntä paremmin ja lisää käyttömukavuutta. Ne ovat siis täydellinen kumppani pitkiin pelisessioihin!


Intuitiivinen kosketusohjain 

Säädä äänenvoimakkuutta ja muita yleisiä asetuksia helposti intuitiivisella kosketusohjaimella.


Ei ainoastaan PC-tietokoneille 

ROG Strix Fusion 700 -pelikuulokkeiden USB 2.0 -liitännän ansiosta kuulokkeet ovat yhteensopivia PC- ja Mac-tietokoneiden sekä PlayStation 4:n kanssa. 

Tekniset Tiedot

Laitteen liitäntä Langaton
Yhteensopivuus PC, Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, Mac
Irroitettava mikrofoni Ei
Väri Musta
Tyyppi Pelikuulokkeet
Tuotekoodi 90YH00Z3-B3UA00
Korkeus (mm) 330
Leveys (mm) 288
Syvyys (mm) 185
Paino (kg) 0.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4712900693188
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...