ASUS ROG SHEATH PELIHIIRIMATTO

ASUS ROG SHEATH PELIHIIRIMATTO

900X440 MM
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda
Mikä on Rog Sheath hiirimatto. Erityisen suuri ASUS ROG Sheath -hiirimatto on optimoitu kaikille pelihiirille.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ASUS ROG SHEATH PELIHIIRIMATTO

Mikä on Rog Sheath hiirimatto Erityisen suuri ASUS ROG Sheath -hiirimatto on optimoitu kaikille pelihiirille. Sen tasainen pinta varmistaa pikselintarkat hiirenliikkeet sekä vertaansa vailla olevan kontrollin ja ohjauksen. ROG Sheath -hiirimatto on suunniteltu mukavuuttasi ajatellen. Siinä on punainen, liukumaton ROG-kumipohja, joka pitää sen paikallaan, sekä purkaantumattomat tikatut reunat.


Täydellisen sulavat ja tarkat hiirenliikkeet ROG Sheath -hiirimatossa on täydellisen tasainen kudottu pinta, joka varmistaa sulavan liuun pelihiirellesi. Hallinta on pikselintarkkaa peliasetuksistasi riippumatta. 

Matolle on tehty monia kestävyystestejä, kuten hiiren liuutustesti yli 250 km:n matkalla. Se on myös altistettu äärimmäisille -30 °C:n ja 60 °C:n lämpötiloille 57 tunnin ajan. Sen 3 mm:n paksuus myös varmistaa miellyttävästi pehmustetun alustan.


Koolla on väliä Jättimäisen ROG Sheath -hiirimaton mitat ovat 900 x 440 x 3 mm, joten tilaa riittää varmasti kaikille pelilaitteillesi, kuten kannettavalle tietokoneelle, näppäimistölle ja hiirelle.


Suunniteltu kestämään ROG Sheath -hiirimatossa on punainen, luistamaton ROG-kumipohja, joka varmistaa, että matto pysyy paikallaan. Hallitset tilanteen tiukan tulitaistelun keskelläkin. Reunojen kestävä tikkaus estää purkautumisen vielä vuosien käytön jälkeenkin.


Sheath-nimen tarina"Sheath" tarkoittaa huotraa eli miekkojen ja terien suojaavaa koteloa. Pelimaailmassa ROG Sheath -hiirimatto toimii taisteluiden keskellä kaikkien pelilaitteidesi tukikohtana. Siinä missä vastustajasi saattavat murskaantua tai revetä kappaleiksi, ROG Sheath -hiirimatolle ei varmasti käy niin! Rakenna itsellesi timanttinen pelikokemus ROG Sheath -hiirimaton avulla - heti!

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Tyyppi Pelihiirimatto
Tuotekoodi 90MP00K1-B0UA00
Korkeus (mm) 3
Leveys (mm) 900
Syvyys (mm) 400
Paino (kg) 0.69
EAN-koodi 4712900364170

Asiakkaidemme mielipiteet

Tuote
Toimiva matto
Arvostelija
Laadukkaan tuntuinen. Hiiri liukuu hyvin ja matolle mahtuu myös näppäimistö. Matto pysyy varmasti paikallaan.

1 Tuote

/ sivu
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...