ASUS PL-N12 KIT 802.11N 300MBP

ASUS PL-N12 KIT 802.11N 300MBP
2483503 90IG01V0-BO2100
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
300 Mbps Wi-Fi HomePlug® AV500 Powerline -adapteripaketti. Tietoverkkojohtoja ei tarvita: Plug-and-play tietoverkko suoraan pistorasiasta kätevään tietoverkon käyttöön ilman turhia johtoja.

Kuvaus / ASUS PL-N12 KIT 802.11N 300MBP

300 Mbps Wi-Fi HomePlug® AV500 Powerline -adapteripaketti


  • Tietoverkkojohtoja ei tarvita: Plug-and-play tietoverkko suoraan pistorasiasta kätevään tietoverkon käyttöön ilman turhia johtoja.
  • Ratkaise kaksi ongelmaa yhdellä kertaa: Nopea, vakaa 500 Mbps HomePlug® AV-yhteys sekä tehokas 300 Mbps 802.11n Wi-Fi -pääsypiste.
  • Helppo asennus: Plug-and-play asennus helpolla Wi-Fi-tietoverkon kloonauksella.
  • Kivenluja turva: Salakirjoitettu paritus estää luvattomat laitteet.
  • Joustava liitettävyys: Liitä lukuisia laitteita virtajohdon, kahden Ethernet LAN-portin tai Wi-Fin kautta.
  • Lepotila: Nukkuu automaattisesti kun sitä ei käytetä, vähentäen siten virrankulutusta 80 %.
  • Häiriötön Wi-Fi: Roaming Assist pitää sinut yhteydessä vahvimman Wi-Fi -signaalin kautta automaattisesti.

Saat Wi-Fin mistä tahansa virranlähteestä!

ASUS PL-N12 Kit laajentaa kiinteää ja langatonta tietoverkkoasi välittömästi kotisi vaikeimpiin nurkkiin. Se käyttää nopeaa HomePlug® AV-virtalähdeteknologiaa yhteyden luomiseksi, olemassa olevien virranlähteiden kautta sinun reitittimesi ja Wi-Fi -pääsypisteen kautta, jonka voit kytkeä mihin tahansa pistorasiaan. Tämä antaa sinulle kätevän, vakaan 300 Mbp Wi-Fi-signaalin kaikkialle, ilman sotkuisia johtoja!300 Mbps Wi-Fi sekä loistavat liitännät

Vaikka se onkin kompakti ja kätevä, PL-N12 Kit tarjoaa täydet tietoverkkotoiminnot. Sinun pistorasioistasi tulee 300 Mbps Wi-Fi-lähde ja voit yhdistää laitteesi pöytätietokoneisiin, pelikonsoleihin, älytelevisioihin ja muihin kiinteisiin tietoverkkolaitteisiin kahden Ethernet LAN-portin kautta!


Välitön plug-and-play -asennus!

PL-N12 Kitin asentaminen on uskomattoman helppoa! Liitä se paikalleen ja voit nauttia Internetistä Ethernet-johtojen tai Wi-Fin kautta.


Yhden kosketuksen Wi-Fi-asennus

PL-N12 Kitin kanssa et enää tarvitse monimutkaisia tietoverkon nimiä tai salasanoja! Paina Wi-Fi-adapterin Clone-painiketta ja reittimesi WPS-painiketta, odota hetki ja siinä kaikki! Voit sitten asettaa Wi-Fi-adapterin mihin vain nauttiaksesi saumattomasta tietoverkosta kotonasi tai toimistossa - enää et tarvitse adapterin asennusta!


Yhden kosketuksen turvallisuus

Paina Pair-painikkeita kummastakin adapterista luodaksesi todella turvallisen virtayhteyden. Tämä luo salatun, salakoodatun yhteyden adaptereiden välille ja estää luvattomien laitteiden yhdistymisen tietoverkkoosi (voit toki lisätä omia adaptereitasi!). Tämä sopii täydellisesti heille, jotka jakavat virtalähteensä esimerkiksi asunnoissa - naapurisi eivät voi vahingossa yhdistää sinun tietoverkkoosi, joten datasi pysyy turvassa.


Virtaa säästävä lepotila

Toisin kuin tavalliset, aina täynnä olevat adapterit, PL-N12 Kit tarjoaa kekseliään lepotilan, joka havaitsee kun liitetyt laitteet ovat pois päältä tai epäaktiivisia. Tällaisissa tilanteissa PL-N12 siirtyy matalavirtaiseen tilaan, joka vähentää virrankulutusta 80% . Tämä säästää sähkölaskuista ja on ympäristöystävällisempi ratkaisu.


Äänisuodatin

Jotkut virta-adapterit voivat ottaa häiriötä kotitalouden laitteilta. PL-N12 Kit käyttää kekseliästä äänensuodatusteknologiaa, joka estää tätä tapahtumasta ja takaa sulavan, vakaan suorituskyvyn.


Roaming Assist vakaisiin yhteyksiin

Roaming Assist on teknologia, jota käytetään PL-N12 Kitissa ja ASUS-reitittimissä. Se säilyttää yhteytesi parhaan Wi-Fin kautta ympäri taloa, joten sinun ei tarvitse yhdistellä jatkuvasti eri Wi-Fi-signaaleihin manuaalisesti.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tuotekoodi 90IG01V0-BO2100
EAN-koodi 4712900064100
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...