ONKYO TXNR7100 9.2 AV-VAHVISTIN

ONKYO TXNR7100 9.2 AV-VAHVISTIN

Musta
Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 1-5 arkipäivää.

Onkyo TX-NR7100 9.2 kanavainen THX® -sertifioitu AV-vastaanotin tuo uuden merkityksen ilmaisulle "kotielokuvailta".


2 kanavaiset linjalähdöt aktiivikaiuttimille tai erilliselle pääteasteelle

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ONKYO TXNR7100 9.2 AV-VAHVISTIN

DIRAC Live Room -korjaus

Sisäänrakennettu, huippuluokan digitaalinen huonekorjaustekniikka parantaa äänen yleistä suorituskykyä. Dirac Live kalibroi äänen automaattisesti huoneessasi käyttämällä älypuhelinsovellustamme ja mukana tulevaa mikrofonia tai Dirac Live -pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen sovellusta* ja kolmannen osapuolen USB-mikrofonia (ei sisälly toimitukseen). Dirac Live vapauttaa kaiuttimiesi täyden potentiaalin missä tahansa kuuntelutilassa ja tarjoaa ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen.

* Laitteen on oltava yhteydessä Internetiin ja samaan verkkoon kuin AVR:n.


IMAX Enhanced

Tuo elämää suurempi koti. DTS: X® -tekniikkaa käyttävä IMAX-tila tarjoaa lMAX Enhanced -sisältöä elokuvantekijöiden tarkoittamalla tavalla.


Parannettu pelaaminen

Omista vastustajasi HDMI 2.1 -parannuksilla pelaajille: 4K/120 Hz HDR-läpivienti mahdollistaa erittäin nopean liikkeen - VRR (Variable Refresh Rate) eliminoi viiveen, pätkimisen ja kuvan repeilyn. – ALLM (Auto Low Latency Mode) optimoi latenssin lähteestä näyttöön – QFT (Quick Frame Transport) rajoittaa viivettä tasaisemman kokemuksen takaamiseksi.


Suoratoista suosikkimusiikkiasi

Käytä Works with Sonos 1:tä, Chromecast built-in™:a, AirPlay 2:ta ja DTS Play-Fi®:iä; sisältää Spotify®-, Amazon Music-, Pandora®-, TIDAL-, Deezer- tai TuneIn-suoratoistopalvelut


Mukaansatempaava ääni TV:stä

eARC (Enhanced Audio Return Channel) yksinkertaistaa liitettävyyttä ja tukee uusimpia korkean bittinopeuden äänimuotoja, kuten Dolby Atmos®, DTS-HD Master Audio™, DTS: X®, Dolby® TrueHD.


Ääniohjaus

Työskentele digitaalisen avustajan kanssa missä tahansa huoneessa helpon Google- ja Amazon Alexa SMART -kotijärjestelmän integraatioiden avulla


Stereokorkeuskanavan joustavuus

Luo tunnelma seuraavaa kokoontumista varten käyttämällä surround-kaiuttimia varmistaaksesi, että ääni jakautuu tasaisesti koko huoneeseen. Kun stereoääni voidaan siirtää surround kaiuttimiin, se peittää tilan tasaisemmin ja antaa kaikille paremman kokemuksen.


2 kanavainen linjalähtö

Laitteen ZONE 2 RCA ulostulon pystyy muuttamaan valikossa toimimaan stereo- linjalähtönä pääkanaville, jolloin vahvistin toimii erittäin monipuolisena stereo- esivahvistimena linjalähdöt vaativien aktiivikaiuttimien tai erillisen päätteen kanssa.

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 9.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-VAHVISTIN
Tuotekoodi TXNR7100
Korkeus (mm) 173.5
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 379.5
Paino (kg) 10.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159561
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...