ONKYO TX-NR6100 7.2 AV-VAHVISTIN

MUSTA
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Luo elokuvateatterimainen elämys kotiisi ja nauti 8K-kuvasta ja tilaäänestä Dolby Atmos ja DTS:X -tuella.


2 kanavaiset linjalähdöt aktiivikaiuttimille tai erilliselle pääteasteelle

Kuvaus / ONKYO TX-NR6100 7.2 AV-VAHVISTIN

7.2-kanavainen Onkyo TX-NR6100 AV-vahvistimen avulla luot kotiisi viihdejärjestelmän viimeisimmillä teknologioilla. Luo elokuvateatterimainen elämys kotiisi ja nauti 8K-kuvasta ja tilaäänestä Dolby Atmos ja DTS:X -tuella. Vahvistimessa on kaksi HDMI-ulostuloa, joten voit katsoa 8K/60Hz ja 4K/120Hz -sisältöä samanaikaisesti. Onkyo TX-NR6100 tuottaa 210 W tehon kanavaa kohden ja se tukee HDMI 40 Gbps tiedonsiirtonopeutta, joten se on valmis myös tulevaisuuden haasteisiin.


HDMI 2.1 ja 8K

Onkyo TX-NR6100 AV-vahvistin tukee uusinta HDMI 2.1 -teknologiaa, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yksityiskohtaisen ja mukaansatempaavan 8K-tarkkuuden ja dynaamiset HDR -formaatit. 8K60Hz-kuvan lisäksi se tukee 4K-kuvaa erittäin sulavalla 120 Hz virkistystaajuudella. HDMI 2.1 ja 8K takaavat huipputerävän ja sulavan kuvan nyt ja tulevaisuudessa.


Nykypäivän 4K-pelaamista

4K/120Hz HDR tuo uutta energiaa peleihin. Äärimmäisen sulavan ja viiveettömän pelielämyksen takaavat VRR, ALLM ja QFT -tuet. 120 Hz virkistystaajuuden ansiosta voit myös nauttia urheilusta sulavalla ja tarkalla kuvalla – kuin olisit itse paikalla.


THX Certified

THX-sertifiointi varmistaa, että katselu- ja kuuntelukokemus on läpäissyt alan kriittiset standardit. Tulolähteestä ja kokoonpanostasi riippumatta Onkyo TX-NR6100 AV-vahvistimen THX-sertifioinnin ansiosta voit olla varma, että lähdemateriaaliin ei ole vaikutettu, mitään ei ole poistettu tai mitään ei ole lisätty.


Bluetooth aptX HD

Onkyo TX-NR6100 lähettää ja vastaanottaa ääntä langattoman Bluetooth-tekniikan kautta. Suoratoista SBC- tai AAC-koodekkeja käyttäen tai lähetä ääntä langattomiin kuulokkeisiin SBC-, aptX- tai aptX HD -koodekkien avulla. Onkyo TX-NR6100 ja Bluetooth takaavat luotettavan ja selkeän äänentoiston, jotta suosikkikappaleesi kuulostavat juuri siltä kuin äänittäjä sen on tarkoittanut.


Sisäänrakennetut suoratoistopalvelut ja monihuoneominaisuus

Ohjaa kotisi musiikin toistoa Applen, Alexan tai Googlen kautta (vaatii erillisen älykaiuttimen) ja suoratoista musiikkia sisäänrakennettujen suoratoistopalveluiden kautta. Vahvistimeen on sisäänrakennettu Spotify, TIDAL, Deezer, TuneIn ja Pandora vaivatonta suoratoistoa varten. HDMI 2 -portin kautta saat kytkettyä erillisen vyöhykkeen ja voit toistaa 8K60 ja 4K120 -kuvaa samanaikaisesti eri huoneissa. Hyödynnä monihuonetoimintoa ja suoratoista samaa tai eri musiikkia useissa huoneissa DTS Play-Fi -yhteensopivuuden avulla.


2 kanavainen linjalähtö

Laitteen ZONE 2 RCA ulostulon pystyy muuttamaan valikossa toimimaan stereo- linjalähtönä pääkanaville, jolloin vahvistin toimii erittäin monipuolisena stereo- esivahvistimena linjalähdöt vaativien aktiivikaiuttimien tai erillisen päätteen kanssa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-VAHVISTIN
Tuotekoodi TXNR6100
Korkeus (mm) 370
Leveys (mm) 173
Syvyys (mm) 435
Paino (kg) 9.6
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159530
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...