PIONEER VSX-935B 7.2 AV-VAHVISTIN

MUSTA
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

7.2-kanavainen Pioneer VSX-935 AV-vahvistin on kotisi viihdejärjestelmän sydän viimeisimmillä video- ja ääniteknologioilla.

Kuvaus / PIONEER VSX-935B 7.2 AV-VAHVISTIN

7.2-kanavainen Pioneer VSX-935 AV-vahvistin on kotisi viihdejärjestelmän sydän viimeisimmillä video- ja ääniteknologioilla. Katso elokuvia tarkalla 8K-kuvalla ja nauti Dolby Atmos -tilaäänen luomasta mukaansatempaavasta maailmasta. Pelaa 4K-pelejä sulavalla 120 Hz virkistystaajuudella ja suoratoista musiikkia vaivattomasti sisäänrakennettujen musiikkipalvelujen ansiosta.


HDMI 8K

HDMI 2.1 -teknologia mahdollistaa upean 8K kuvan täynnä yksityiskohtia ja Dolby Vision -tuki viimeistelee realistisen värintoiston. HDMI 2.1 ja 8K varmistavat järjestelmän yhteensopivuuden myös pitkälle tulevaisuuteen, jotta voit nauttia huipputerävästä ja sulavasta kuvasta myös vuosien päästä.


Seuraavan sukupolven pelaamista

Pioneer VSX-935 tukee myös 120 Hz 4K -kuvaa, jotta voit nauttia peleistä erittäin sulavalla kuvalla ja voit kokea eturivin paikat urheilussa. Pelielämys nousee seuraavalla tasolle, kun hyödynnät liikettä sulavoittavia ja kuvan häiriöitä poistavia teknologioita, kuten VRR, ALLM, QFT ja QMS.


Mukaansatempaava ääni

HDMI eARC -liitäntä yksinkertaistaa television kytkennän. Se tukee suuren bittinopeuden ääniformaatteja, kuten Dolby Atmos, DTS:X, DTS-HD Master Audio ja Dolby TrueHD. Luo todellinen surround-ääni kotiteatteriisi 5.2.2 Dolby Atmos -kokoonpanolla.


Dolby Atmos Height Virtualization

Dolby Atmos Height Virtualization -tuen avulla voit luoda virtuaalisen surround- ja korkeusvaikutelman perinteisellä kaiutinasetelmalla ilman ylimääräisiä surround- tai kattoheijastekaiuttimia.


Vaivatonta suoratoistoa

Suoratoistoa varten Pioneer VSX-935 vahvistimeen on sisäänrakennettu Chromecast ja siinä on myös AirPlay 2 ja DTS Play-Fi -tuet. Vahvistimeen on myös sisäänrakennettu Spotify, Amazon Music, Pandora, TIDAL, Deezer ja TuneIn -suoratoistopalvelut.


MCACC-huonekorjaus

Automaattinen MCACC-huonekorjaus optimoi äänen huoneen ja kaiuttimien mukaan, ja luo myös selkeämmän äänen vaimentamalla huoneen pintojen välissä esiintyviä seisovia aaltoja.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi Vahvistin
Tuotekoodi VSX935B
Korkeus (mm) 173
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 379
Paino (kg) 9.6
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159196
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...