PIONEER PD-50AEB CD-SOITIN

MUSTA
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

PD-50AE SACD -soitin on yhteensopiva monien tallennusvälineiden ja -muotojen, myös MQA:n, kanssa.

Kuvaus / PIONEER PD-50AEB CD-SOITIN

PD-50AE SACD -soitin on yhteensopiva monien tallennusvälineiden ja -muotojen, myös MQA:n, kanssa. Pioneerin laajaan optisten levyjen tuntemukseen perustuvassa laitteessa on käytetty alkuperäistä teknologiaa äänirasian hallintaan ja hiljaista, tärinää estävää levyasemamekanismia. ESS-DA-muuntimen ja erillisen analogisen ja digitaalisen virransyötön ansiosta PD-50AE pystyy tuottamaan studiolaatuisen äänentoiston.


TOIMII USB D/A -MUUNTIMENA

Sen lisäksi, että PD-50AE on SACD/CD-soitin, se toimii myös USB D/A -muuntimena, joka tuottaa erinomaisen äänenlaadun. Huolellisesti suunniteltu kokoonpano tuo esiin tehokkaan ESS-DA-muuntimen koko potentiaalin ja tuottaa kuuntelijalle sävyrikasta ja tarkkaa nautintoa siihen liitetyistä USB-laitteista.


ERILLINEN ANALOGINEN JA DIGITAALINEN VIRRANSYÖTTÖPIIRI

Analogisessa ja digitaalisessa piirissä on kummassakin erillinen virransyöttö. PD-50AE on suunniteltu siten, että siinä on lyhin mahdollinen ja optimaalinen virransyöttövaihe sekä audiosignaalipolku puhtaan ja rikkaan äänentoiston takaamiseksi.


HILJAINEN SACD/CD-LEVYASEMA HUNAJAKENNORAKENTEELLA JA ERINOMAINEN VAIMENNUS

Pioneerilla on laaja optisen äänirasian hallintaan liittyvä asiantuntemus, johon PD-50AE-mallin ennenkuulumattoman tarkka äänentoisto perustuu. Levyasemamekanismin ympärillä oleva hunajakennorakenne – jollaista on käytetty myös Pioneerin kuuluisan PD-70AE:n mekaanisten komponenttien peittämiseen – auttaa DA-muuntimen ja muiden elektronisten komponenttien suojaamisessa. Lisäksi PD-50AE:ssä on levyaseman uudenlainen kelluva rakenne.


MQA (MASTER QUALITY AUTHENTICATED)

MQA on palkinnon voittanut brittiläinen tekniikka, jolla saadaan aikaan alkuperäisen tallennuksen ääni. MQA-alkuperäistiedosto on täysin varmennettu ja riittävän pieni suoratoistettavaksi tai ladattavaksi. Kun tarkan äänentoiston suoratoistopalvelu TIDAL tukee nyt MQA-tekniikkaa osana korkealaatuista HiFi-tason Master-luetteloaan, tätä uutta teknologiaa aletaan soveltaa entistä laajemmin. Joidenkin suurimpien studioiden musiikkitiedostoluetteloita ollaan parhaillaan muuntamassa MQA-muotoon. PD-50AE sisältää tehokkaan MQA-dekooderin, joka lukee tiedostot parhaan mahdollisen äänenlaadun tuottamiseksi. Tällä toiston tasolla kuullaan, mitä artistit todella loivat studiossa.


MQA-CD

Innostunut musiikinharrastaja voi hankkia mobiilien striimauspalvelujen lisäksi MQA-koodattua sisältöä myös fyysiseltä medialta kotona nautittavaksi. PD-50AE on CD-soitin, joka tunnistaa MQA-CD:n. Sisäänrakennettu MQA-dekooderi tallentaa automaattisesti studiossa kuullun korkean resoluution signaalin ja vahvistaa sen käyttäen autentikointihyväksyntää. PD-50AE tukee myös DVD-R-levyille tallennettujen MQA-tiedostojen toistoa.


ERIKOISVALMISTEINEN ELEKTROLYYTTIKONDENSAATTORI KORKEATA ÄÄNENLAATUA VARTEN

Korkean äänenlaadun tuottamiseksi on valittu erikoisvalmisteinen elektrolyyttikondensaattori testikuuntelemalla toistuvasti SACD- ja CD-ääntä. Kondensaattorilla saadaan kuuluviin äänilevyjen parhaat puolet, jotta kuuntelija voi nauttia voimakkaasta ja dynaamisesta äänestä.


LUKITUSALUEEN SÄÄTÖTOIMINTO

Tällä toiminnolla voidaan tehdä hienosäätöjä DA-muuntimen lukitusalueeseen tulosignaalin värinän vähentämiseksi. Säätöjä voidaan tehdä kuudessa vaiheessa. Oletusasetuksena on alue 6. Alueet 1–3 on tarkoitettu asiantuntijoiden valitsemaan hienosäätöön, ja ne sisältävät enemmän äänen leikkauksia.


DIGITAALINEN SUODATIN

Digitaalisen suodattimen ansiosta voidaan nauttia kolmesta eri ääniominaisuudesta kytkemällä DA-muunnin "hidas"-asentoon pehmeän ja lämpimän äänen tuottamiseksi, "kova"-asentoon kiinteän ja tiukan äänen tuottamiseksi tai "lyhyt"-asentoon nopean ja aggressiivisen äänen tuottamiseksi.


NÄYTTEENOTTOTAAJUUDEN LISÄYS

Näytteenottotaajuuden lisäystekniikka korjaa CD-levyjen äänen korkearesoluution tasolle, jolloin tulokseksi saadaan luonnollinen ja dynaaminen ääni.


SEISOVAN AALLON ESTÄVÄ ERISTIN

Seisovan aallon estävä eristin on kehitetty toistuvilla kuuntelutesteillä. Se perustuu erityiseen muotoon, jossa ei ole rinnakkaisia kylkiä sisällä ja joka estää onteloresonanssin muodostumisen. Tämä tekee äänen paikantamisesta, äänensävystä ja asteikosta kirkkaamman samalla kun se tehostaa reagointia nopeaan ääneen.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Langaton subwoofer Ei
Väri Musta
Bluetooth EI
WIFI Ei
Kaukosäädin Kyllä
Tyyppi CD-soitin
Tuotekoodi PD50AEB
Korkeus (mm) 138
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 413
Paino (kg) 13.1
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211158328
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...