ONKYO TXNR5100 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Luo elokuvateatterimainen elämys kotiisi ja nauti 8K-kuvasta ja tilaäänestä Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS:X -tuella.

2 kanavaiset linjalähdöt aktiivikaiuttimille tai erilliselle pääteasteelle.

Kuvaus / ONKYO TXNR5100 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Klipsch Optimize Mode

Klipsch Optimize Mode -tilan avulla voit helposti integroida Klipsch Reference- ja Reference Premiere -kaiuttimet saumattomasti Onkyo AV-vastaanottimeesi. Klipsch ja Onkyo tekivät yhteistyötä toteuttaakseen tarkat jakoarvot tietyille uusille Reference Premiere -kaiuttimille. Nyt voit yksinkertaisesti valita kaiuttimien mallin, jota käytät kullekin yksittäiselle kanavalle, ja optimoitu jakoasetus otetaan käyttöön automaattisesti.


Uskomaton 4K -pelikokemus

4K/120 mahdollistaa UHD-kuvien olevan veitsenteräviä; urheilu, toimintaelokuvat ja korkean suorituskyvyn pelaaminen paranevat merkittävästi. TX-NR5100 tukee korkeampaa suorituskykyä suoratoistolaitteista, kuten uusimmasta Apple TV:stä.


HDMI 2.1 ja 8K

Onkyo TX-NR5100 AV-vahvistin tukee uusinta HDMI 2.1 -teknologiaa, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yksityiskohtaisen ja mukaansatempaavan 8K-tarkkuuden ja dynaamiset HDR -formaatit. 8K60Hz-kuvan lisäksi se tukee 4K-kuvaa erittäin sulavalla 120 Hz virkistystaajuudella. HDMI 2.1 ja 8K takaavat huipputerävän ja sulavan kuvan nyt ja tulevaisuudessa.


Dolby Atmos® ja DTS:X® 

Dolby Atmos®- ja DTS:X®-formaatit kartoittavat ääntä missä tahansa 3D-tilassa. Tehosteet siirtyvät kaiuttimesta kaiuttimeen kaikkialla huoneessa ja käärivät yleisön uusimpien elokuvien ja pelien lumoavaan äänimaailmaan.


Dolby Atmos Height Virtualizer

Toistaessasi mitä tahansa Dolby®-muotoa, Dolby Atmos Height Virtualizer mahdollistaa mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen luoden virtuaalisen surround- ja korkeusvaikutelman perinteisistä kaiutinasetelmista ilman ylimääräisiä surround- tai korkeuskaiuttimia.


2 kanavainen linjalähtö

Laitteen ZONE 2 RCA ulostulon pystyy muuttamaan valikossa toimimaan stereo- linjalähtönä pääkanaville, jolloin vahvistin toimii erittäin monipuolisena stereo- esivahvistimena linjalähdöt vaativien aktiivikaiuttimien tai erillisen päätteen kanssa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-vahvistin
Tuotekoodi TX-NR51007.2
Korkeus (mm) 160
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 328
Paino (kg) 8.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211155518

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...