ONKYO TXNR5100 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

ONKYO TXNR5100 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Luo elokuvateatterimainen elämys kotiisi ja nauti 8K-kuvasta ja tilaäänestä Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS:X -tuella.

2 kanavaiset linjalähdöt aktiivikaiuttimille tai erilliselle pääteasteelle.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ONKYO TXNR5100 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Klipsch Optimize Mode

Klipsch Optimize Mode -tilan avulla voit helposti integroida Klipsch Reference- ja Reference Premiere -kaiuttimet saumattomasti Onkyo AV-vastaanottimeesi. Klipsch ja Onkyo tekivät yhteistyötä toteuttaakseen tarkat jakoarvot tietyille uusille Reference Premiere -kaiuttimille. Nyt voit yksinkertaisesti valita kaiuttimien mallin, jota käytät kullekin yksittäiselle kanavalle, ja optimoitu jakoasetus otetaan käyttöön automaattisesti.


Uskomaton 4K -pelikokemus

4K/120 mahdollistaa UHD-kuvien olevan veitsenteräviä; urheilu, toimintaelokuvat ja korkean suorituskyvyn pelaaminen paranevat merkittävästi. TX-NR5100 tukee korkeampaa suorituskykyä suoratoistolaitteista, kuten uusimmasta Apple TV:stä.


HDMI 2.1 ja 8K

Onkyo TX-NR5100 AV-vahvistin tukee uusinta HDMI 2.1 -teknologiaa, joka mahdollistaa ainutlaatuisen yksityiskohtaisen ja mukaansatempaavan 8K-tarkkuuden ja dynaamiset HDR -formaatit. 8K60Hz-kuvan lisäksi se tukee 4K-kuvaa erittäin sulavalla 120 Hz virkistystaajuudella. HDMI 2.1 ja 8K takaavat huipputerävän ja sulavan kuvan nyt ja tulevaisuudessa.


Dolby Atmos® ja DTS:X® 

Dolby Atmos®- ja DTS:X®-formaatit kartoittavat ääntä missä tahansa 3D-tilassa. Tehosteet siirtyvät kaiuttimesta kaiuttimeen kaikkialla huoneessa ja käärivät yleisön uusimpien elokuvien ja pelien lumoavaan äänimaailmaan.


Dolby Atmos Height Virtualizer

Toistaessasi mitä tahansa Dolby®-muotoa, Dolby Atmos Height Virtualizer mahdollistaa mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen luoden virtuaalisen surround- ja korkeusvaikutelman perinteisistä kaiutinasetelmista ilman ylimääräisiä surround- tai korkeuskaiuttimia.


2 kanavainen linjalähtö

Laitteen ZONE 2 RCA ulostulon pystyy muuttamaan valikossa toimimaan stereo- linjalähtönä pääkanaville, jolloin vahvistin toimii erittäin monipuolisena stereo- esivahvistimena linjalähdöt vaativien aktiivikaiuttimien tai erillisen päätteen kanssa.

Tekniset Tiedot

Bluetooth Kyllä
Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-vahvistin
Tuotekoodi TX-NR5100 7.2
Korkeus (mm) 160
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 328
Paino (kg) 8.4
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211155518

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...