ONKYO TXNR696M2 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

ONKYO TXNR696M2 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Luo elokuvateatterimainen kuva ja ääni kotiisi Onkyo TX-NR696M2 7.2 kotiteatterivahvistimella. Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS -tuettu.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ONKYO TXNR696M2 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Klipsch Optimize Mode

Klipsch Optimize Mode -tilan avulla voit helposti integroida Klipsch Reference- ja Reference Premiere -kaiuttimet saumattomasti Onkyo AV-vastaanottimeesi. Klipsch ja Onkyo tekivät yhteistyötä toteuttaakseen tarkat jakoarvot tietyille uusille Reference Premiere -kaiuttimille. Nyt voit yksinkertaisesti valita kaiuttimien mallin, jota käytät kullekin yksittäiselle kanavalle, ja optimoitu jakoasetus otetaan käyttöön automaattisesti.


Dolby Atmos® ja DTS:X® 

Dolby Atmos®- ja DTS:X®-formaatit kartoittavat ääntä missä tahansa 3D-tilassa. Tehosteet siirtyvät kaiuttimesta kaiuttimeen kaikkialla huoneessa ja käärivät yleisön uusimpien elokuvien ja pelien lumoavaan äänimaailmaan.


SMART AV-vastaanotin

SMART AV -vastaanotin on kotisi viihdejärjestelmän sydän. Käytä suoratoistosisältöä Amazon Musicista, Pandora®, Spotify®, TIDAL, Deezer ja TuneIn ja jaa ääntä osana monihuonejärjestelmää.

Toimii Sonosin, AirPlay 2:n, DTS Play-Fi®:n ja FlareConnectin kautta.


Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta tai tietokoneesta vahvistimeen helposti. Ohjaa toistoa tuntemillasi ja rakastamillasi Chromecast-yhteensopivilla sovelluksilla iPhonesta, iPadista, Android-puhelimesta tai -tabletista, Mac- tai Windows®-kannettavasta tai Chromebookista. Jos sinulla on älykaiutin, jossa on Google Assistant, voit ohjata musiikin toistoa äänellä.


Dolby Atmos Height Virtualizer

Toistaessasi mitä tahansa Dolby®-muotoa, Dolby Atmos Height Virtualizer mahdollistaa mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen luoden virtuaalisen surround- ja korkeusvaikutelman perinteisistä kaiutinasetelmista ilman ylimääräisiä surround- tai korkeuskaiuttimia.

Tekniset Tiedot

Bluetooth Kyllä
Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 7
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-vahvistin
Tuotekoodi TX-NR696M2 7.2
Korkeus (mm) 173.5
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 380
Paino (kg) 10
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211154634

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...