ONKYO TXNR696M2 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Luo elokuvateatterimainen kuva ja ääni kotiisi Onkyo TX-NR696M2 7.2 kotiteatterivahvistimella. Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS -tuettu.

Kuvaus / ONKYO TXNR696M2 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Klipsch Optimize Mode

Klipsch Optimize Mode -tilan avulla voit helposti integroida Klipsch Reference- ja Reference Premiere -kaiuttimet saumattomasti Onkyo AV-vastaanottimeesi. Klipsch ja Onkyo tekivät yhteistyötä toteuttaakseen tarkat jakoarvot tietyille uusille Reference Premiere -kaiuttimille. Nyt voit yksinkertaisesti valita kaiuttimien mallin, jota käytät kullekin yksittäiselle kanavalle, ja optimoitu jakoasetus otetaan käyttöön automaattisesti.


Dolby Atmos® ja DTS:X® 

Dolby Atmos®- ja DTS:X®-formaatit kartoittavat ääntä missä tahansa 3D-tilassa. Tehosteet siirtyvät kaiuttimesta kaiuttimeen kaikkialla huoneessa ja käärivät yleisön uusimpien elokuvien ja pelien lumoavaan äänimaailmaan.


SMART AV-vastaanotin

SMART AV -vastaanotin on kotisi viihdejärjestelmän sydän. Käytä suoratoistosisältöä Amazon Musicista, Pandora®, Spotify®, TIDAL, Deezer ja TuneIn ja jaa ääntä osana monihuonejärjestelmää.

Toimii Sonosin, AirPlay 2:n, DTS Play-Fi®:n ja FlareConnectin kautta.


Sisäänrakennettu Chromecast

Suoratoista musiikkia älypuhelimesta, kannettavasta tietokoneesta tai tietokoneesta vahvistimeen helposti. Ohjaa toistoa tuntemillasi ja rakastamillasi Chromecast-yhteensopivilla sovelluksilla iPhonesta, iPadista, Android-puhelimesta tai -tabletista, Mac- tai Windows®-kannettavasta tai Chromebookista. Jos sinulla on älykaiutin, jossa on Google Assistant, voit ohjata musiikin toistoa äänellä.


Dolby Atmos Height Virtualizer

Toistaessasi mitä tahansa Dolby®-muotoa, Dolby Atmos Height Virtualizer mahdollistaa mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen luoden virtuaalisen surround- ja korkeusvaikutelman perinteisistä kaiutinasetelmista ilman ylimääräisiä surround- tai korkeuskaiuttimia.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 7
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi AV-vahvistin
Tuotekoodi TX-NR696M27.2
Korkeus (mm) 173.5
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 380
Paino (kg) 10
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211154634

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...