PIONEER VSX-934B 7.2 AV-VAHVISTIN

MUSTA
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

7.2-kanavainan vastaanotin, 7x160 wattia, 6 HDMI-tuloa (4K), Dolby Atmos®, DTS:X®, Dolby Atmos Height Virtualizer, sekä Sonos-, Zone 2-, AirPlay 2-, Bluetooth- ja USB-tuki.

Kuvaus / PIONEER VSX-934B 7.2 AV-VAHVISTIN

7.2-kanavainan vastaanotin, 7x160 wattia, 6 HDMI-tuloa (4K), Dolby Atmos®, DTS:X®, Dolby Atmos Height Virtualizer, sekä Sonos-, Zone 2-, AirPlay 2-, Bluetooth- ja USB-tuki

Uppoudu Dolby Atmos®- tai DTS:X-teknologian 3D-surround-ääneen. Voit jopa nauttia samoista efekteistä Dolby Atmos Height Virtualizer*- ja DTS Virtual:X* -teknologioilla myös ilman ylä- tai surround-kaiuttimia. Ominaisuuksiin kuuluvat Ultra HD-, HDR10-, HLG- ja Dolby Vision™ -läpivienti. HDCP 2.2- ja VSX-934-tuen ansiosta vaikutelmat ovat aina luonnollisia. Voit kuunnella musiikkia suoratoistona eri lähteistä Wi-Fi-, Bluetooth®- ja DTS Play-Fi-teknologiaa, SONOS-järjestelmää sekä Apple AirPlay 2*-toimintoa käyttäen. Muita kohokohtia ovat tehostettu vyöhyke 2 -ominaisuus, jossa on DAC; henkilökohtaiset esiasetuspainikkeet sekä 2 HDMI-lähtöä.


DOLBY ATMOS- JA DOLBY SURROUND -ÄÄNTEN YLÖSMIKSAUS

VSX-934 on yhteensopiva uusimman Dolby Atmos® -tilaäänialustan 3.1.2-kanavaisen kokoonpanon kanssa. Sen avulla voidaan tuottaa kohteen mukaan suunnattua ääntä pehmeillä, kaarevilla liikkeillä tai todentuntuisella kolmiulotteisella ylätason liikkeellä ylhäälle asennetuista kaiuttimista. Muita äänikoodekkeja, kuten PCM:ää ja DSD:tä, voidaan ylösmiksata käyttäen Dolby Surround -tekniikkaa nautittavan kolmiulotteisen tilaäänen tuottamiseksi.


DTS:X- JA DTS NEURAL:X -ÄÄNIMUOTOJEN YLÖSMIKSAUS

DTS:X on DTS:n uusimman sukupolven äänikoodekki, joka hyödyntää kohteeseen pohjautuvaa audiota uusien, immersiivisten ja interaktiivisten äänikokemusten luomiseksi. Koska DTS:X pystyy mukauttamaan äänen automaattisesti olemassa olevien kanavien ja käytössä olevan kaiutinjärjestelmän mukaan, mikään erityinen kaiutinjärjestys ei ole tarpeen. Kuulija voi nauttia uppoutumaan saavasta äänimaisemasta ja uskomattoman rikkaista ja todellisentuntuisista äänistä. Muita äänikoodekkeja, kuten PCM:ää ja DSD:tä, voidaan ylösmiksata käyttäen DTS Neural:X -tekniikkaa nautittavan kolmiulotteisen tilaäänen tuottamiseksi.


DOLBY ATMOS -KORKEUDENVIRTUALISOINTITOIMINTO*

Toistettaessa mitä tahansa Dolby-muotoa Dolby Atmos -korkeudenvirtualisointitoiminto mahdollistaa entistä immersiivisemmän kokemuksen luomalla virtuaalisen tilaäänen ja korkeusvaikutelman perinteisellä kaiutinasetelmalla ilman ylimääräisiä tilaäänikaiuttimia tai korkean tason kaiuttimia. * Toiminto tulee käytettäviin laiteohjelmiston tulevan päivityksen jälkeen.


DTS VIRTUAL:X

DTS Virtual:X -toistolla voit nauttia kolmedimensionaalisesta kattavasta soinnista, joka vastaa DTS:X-toistoa, vaikka sinulla ei olisikaan ylä- tai takakaiuttimia. Teknologia tukee 2–7.1.4-kanavaista syötön lähdettä, anto 2–5.1 tai jopa 7.1-kanavaiselle kaiutinversiolle. DTS Virtual:X toimii kaikkien DTS-koodekkien kanssa, mukaan lukien DTS: X. * Toiminto saatavilla tulevassa laiteohjelmistopäivityksessä.


YHTEENSOPIVA SEURAAVAN SUKUPOLVEN VIDEOSTANDARDIN KANSSA

VSX-934 tukee HDR10-, HLG- (Hybrid Log-Gamma) ja Dolby Vision -signaalien läpisiirtoa. Kun siihen kytketään yhteensopiva lähde, yhteensopivalle näytölle saadaan näkyviin uusimmat videostandardit. Lisäksi kaikki HDMI-liitännät tukevat 4K- (60p/4:4:4/24-bittinen), Wide Colour Gamut- (BT.2020) ja HDCP 2.2 -tekniikoita, joten laitteiden päivityksessä uudempiin versioihin ei tule olemaan ongelmia. Siten voidaan nauttia myös ensiluokkaisesta sisällöstä, kuten 4K-videoista, joissa on digitaalinen kopiosuojaus.


ÄÄNEN AUTOMAATTISESTI HUONEEN MUKAAN HIENOSÄÄTÄVÄ MCACC

Pioneerin MCACC-toiminnolla (Multi-Channel Acoustic Calibration System − monikanavainen akustinen kalibrointijärjestelmä), joka on kehitetty yhteistyössä ammattimaisten äänitysstudioiden kanssa, voidaan luoda optimaalinen akustinen ympäristö. Käytettäessä yksilöllistä mikrofonia järjestelmä kompensoi automaattisesti kaiuttimien eri kokojen, asennuskorkeuksien ja etäisyyksien aiheuttamat erot ja tasoittaa vastetta.


ALUEEN B LÄHTÖ LANGATTOMIA KUULOKKEITA VARTEN

VSX-534 on varustettu alueen B äänilähtöliitännöillä, joilla voidaan laajentaa pääalueen ääntä kytkien järjestelmään langattomat kuulokkeet. Näin esimerkiksi olohuoneessa soitettavaa ääntä voidaan kuunnella langattomien kuulokkeiden kautta muualla.


VALMIIKSI ASENNETTU LANGATON BLUETOOTH-TEKNIIKKA

Valmiiksi asennetulla langattomalla Bluetooth® -tekniikalla (vers. 4.2 + LE) voidaan striimata kappaleita yhteensopivista laitteista. VSX-534:ssä on A2DP- ja AVRCP-profiilit sekä tuki SBC- ja AAC-koodekeille. BT-toiminto voidaan käynnistää suoraan painamalla etupaneelissa olevaa painiketta, vaikka laite olisi vain valmiustilassa.


TOIMII SONOS-JÄRJESTELMÄN KANSSA

Liitä VSX-934 SONOS Connect -laitteeseen, ja voit toistaa mitä tahansa musiikki- tai audiolähdettä Sonos-sovelluksessasi. Voit liittää VSX-934-vastaanottimen samaan verkkoryhmään muiden Sonos-laitteiden kanssa, tai käyttää sitä erillisesti. AV-vastaanotin käynnistyy automaattisesti ja kytkee syötön heti, kun soitat musiikkia Sonos-sovelluksessa.


TEHOSTETTU VYÖHYKE 2, JOSSA ON DAC

VSX-934-vastaanottimen tehostettu ominaisuus voi käyttää kaiuttimia suoraan toisessa huoneessa ilman, että tarvitaan erillistä vahvistinta. Kaiken lisäksi vyöhykkeen 2 DAC mahdollistaa sen, että voit kuunnella kaikkia digitaalisia audiolähteitä.


APPLE AIRPLAY 2

Apple AirPlay 2* -teknologian ansiosta voit suoratoistaa musiikkia tai podcasteja vaivattomasti kaiuttimilla kaikkialla asunnossasi käyttämällä mitä tahansa Apple-laitetta tai pyytämällä Siriä, ja kaikki toimii täydellisesti synkronoituna. * Toiminto saatavilla tulevassa laiteohjelmistopäivityksessä.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi Vahvistin
Tuotekoodi VSX934B
Korkeus (mm) 173
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 370.5
Paino (kg) 9.6
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211154610
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...