PIONEER A-40AES VAHVISTIN

PIONEER A-40AES VAHVISTIN
HOPEA
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Direct Energy -konseptin mukainen A-40AE vahvistin takaa, että voit nauttia tuoreesta ja selkeästä soundista täsmälleen artistin haluamalla tavalla.

Kuvaus / PIONEER A-40AES VAHVISTIN

Uusimmassa ja alkuperäisen Direct Energy -konseptin mukaisessa integroidussa A-40AE vahvistimessa yhdistyvät vastakehitetty Direct Energy -ominaisuus, joka saa aikaan korkean signaali-kohinasuhteen ja luo ylivoimaisen ja elävän äänikentän. Ominaisuudet, joihin kuluvat eristetty virransyöttö, erikoisvalmisteiset suuret kondensaattorit, Direct-toiminto, Power Amp Direct -tila, alumiininen äänenvoimakkuuden painike/etupaneeli, sekä phono MM -tulo takaavat, että voit nauttia tuoreesta ja selkeästä soundista täsmälleen artistin haluamalla tavalla.


Eristetty virransyöttö

Tehonvahvistimen, etuvahvistimen ja ohjauksien kaikki käämit on erotettu tehomuuntajan sisällä estämään keskinäisen äänen häirinnän.


Ainutkertaiset elektrolyyttikondensaattorit

Vahvistimen äänenlaadun määrittelevä kondensaattori on kehitetty yhteistyössä ELNAn kanssa. Pioneerin logo kotelossa ilmaisee, että kyse on ainutkertaisen puhtaasta äänikondensaattorista.


Direct-toiminto

ominaisuuksiin kuuluu Direct-toiminto, joka ohittaa muut piirit, paitsi äänenvoimakkuuden, tarjotakseen puhtaan musiikkiin sopivaan kuuntelukokemuksen. Toiminto ei ole vain yksinkertainen kytkentä, vaan se on hienoviritetty parantamaan musiikkia.


Seisovan aallon eristin

Seisovan aallon eristin (Anti-Standing Wave Insulator) on erikoismuotoiltu, eikä sillä ole samansuuntaisia sivuja sisäpuolella, jolloin se estää onteloresonointia. Tämä tekee äänen kohdistamisesta, soinnista ja skaalasta selkeämpää, ja samalla se tukee saumatonta liitäntää kanavien välillä sekä parantaa nopean äänen herkkyyttä.


Kaiuttimen liittimet ovat ei-magneettista materiaalia

Liittimet ovat vähemmän herkkä ulkoiselle äänelle, sekä lähettävät signaalit kaiuttimiin erittäin puhtaasti. A40AE on varustettu kahdella kaiutinlähdöllä (A ja B), joita voidaan käyttää erillisesti tai rinnakkain, sekä läpinäkyvät korkealaatuiset kaiutinliittimet luotettavaan liitäntään.


Phono (MM) -tulo

Vahvistin on varustettu phono (MM) -tulon liittimellä, ja voit siten liittää sen levysoittimeen nauttiaksesi laadukkaasta äänentoistosta vinyylilevyjä kuunnellessasi.


Digitaaliset liitännät

Voit liittää optiset ja koaksiaaliset digitaalitulot televisioon tai muihin äänentoistolaitteisiin ja nauttia laadukkaasta äänestä. Laite tukee myös Hi-Res Audiota teholla, joka käsittelee 192 kHz:n tunnustelutaajuuksia.


Alumiininen äänenvoimakkuuden säädin ja etupaneeli

Vahvistimessa on alumiininen äänenvoimakkuuden säädin, jossa on tukeva, korkealaatuinen tuntu ja ilme. Yksinkertainen alumiininen etupaneeli myös lisää äänielämyksen eleganttia kosketusta.


Direct Energy -ominaisuus ja rakenne

Ominaisuus perustuu Direct Energy -konseptiin – häviöttömään energian siirtoon vahvistimesta kaiuttimiin. Uusimmat integroidut vahvistimet ovat tämän filosofian seuraava sukupolvi, ja niissä on optimoitu virransyöttö/lähtöpiirilohkot sekä osien järjestys. Tuloksena on täydellinen signaalin siirto ja korkea signaali-kohinasuhde. Lisäksi A-40AE käyttää vastakehitettyä Direct Energy -rakennetta, joka syöttää virtaa substraattiin kerrostamalla erillisen substraatin lyhimmälle mahdolliselle virransyöttöpolulle johtimella. Tämä siitä syystä, että johtimilla on induktanssikomponentteja, ja ne todennäköisesti aiheuttavat kohinaa. Tämä merkittävä muutos alentaa signaalin menetystä ja kohinaa, jolloin voidaan tuottaa äänentoistolaite, jonka äänikenttä on laaja ja äänikuva on kirkas.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Bluetooth EI
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Ei
Dolby True HD Ei
DTS Ei
WIFI Ei
Väri Hopea
Tyyppi Vahvistin
Tuotekoodi A40AES
Korkeus (mm) 129
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 323
Paino (kg) 8.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211154009
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...