PIONEER A-10AEB VAHVISTIN

MUSTA
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Stereovahvistin perustuu Pioneerin Direct Energy -ominaisuuteen ja saa aikaan korkean signaali-kohinasuhteen luodakseen ylivoimaisen ja erittäin todenmukaisen äänikentän.

Kuvaus / PIONEER A-10AEB VAHVISTIN

Integroitu vahvistin, 2x50 wattia, uusi Direct Energy -ominaisuus, Phono MM

Stereovahvistin perustuu Pioneerin Direct Energy -ominaisuuteen ja saa aikaan korkean signaali-kohinasuhteen luodakseen ylivoimaisen ja erittäin todenmukaisen äänikentän.

Huippuominaisuudet käsittävät eristetyn virransyötön, Direct-toiminnon ja phono MM -tulon, joiden ansiosta kuuntelijat voivat nauttia lähellä alkuperäisesitystä olevasta raikkaasta ja selkeästä äänestä.


Eristetty virransyöttö

Tehonvahvistimen, etuvahvistimen ja ohjauksien kaikki käämit on erotettu tehomuuntajan sisällä estämään keskinäisen äänen häirinnän.


Direct-toiminto

Ominaisuuksiin kuuluu Direct-toiminto, joka ohittaa muut piirit, paitsi äänenvoimakkuuden, tarjotakseen puhtaan musiikkiin sopivaan kuuntelukokemuksen. Toiminto ei ole vain yksinkertainen kytkentä, vaan se on hienoviritetty parantamaan musiikkia.


Seisovan aallon eristin

Anti-Standing Wave Insulator on erikoismuotoiltu, eikä sillä ole samansuuntaisia sivuja sisäpuolella, jolloin se estää onteloresonointia. Tämä tekee äänen kohdistamisesta, soinnista ja skaalasta selkeämpää, ja samalla se tukee saumatonta liitäntää kanavien välillä sekä parantaa nopean äänen herkkyyttä.


Kaiuttimen liittimet

käyttävät ei-magneettista materiaalia, joka on vähemmän herkkä ulkoiselle äänelle, sekä lähettää signaalit kaiuttimiin erittäin puhtaasti.


Phono (MM) -tulo

Vahvistin on varustettu phono (MM) -tulon liittimellä, ja voit siten liittää sen levysoittimeen nauttiaksesi laadukkaasta äänentoistosta vinyylilevyjä kuunnellessasi.


Direct Energy

Ominaisuus perustuu Direct Energy -konseptiin – häviöttömään energian siirtoon vahvistimesta kaiuttimiin. Uusimmat integroidut vahvistimet ovat tämän filosofian seuraava sukupolvi, ja niissä on optimoitu virransyöttö/lähtöpiirilohkot sekä osien järjestys. Yksikkö tuottaa selkeämmän soundin pienemmällä äänen säröilyllä. Tuloksena on erinomainen signaalin siirto ja korkea signaali-kohinasuhde aikaansaaden tehon, joka tuottaa parhaan musiikkiesityksen integroidusta vahvistimesta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Bluetooth EI
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Ei
Dolby True HD Ei
DTS Ei
WIFI Ei
Väri Musta
Tyyppi Vahvistin
Tuotekoodi A10AEB
Korkeus (mm) 129
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 323
Paino (kg) 6.8
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211153965
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...