ONKYO TX-8270S VERKKOSTEREOVAHVISTIN

ONKYO TX-8270S VERKKOSTEREOVAHVISTIN

HOPEA
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

ONKYO TX-8270 tarjoaa kaikki toiminnot mitä nykyaikaiselta vahvistimelta voi vaatia - kattavan monihuonetuen, suoratoistopalvelut, AirPlay, Dolby Atmos ja tulevaisuudenkin kattavat liitännät

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ONKYO TX-8270S VERKKOSTEREOVAHVISTIN

ONKYO TX-8270 - Joustava ja tehokas ratkaisu

ONKYO TX-8270 tarjoaa kaikki toiminnot mitä nykyaikaiselta vahvistimelta voi vaatia - kattavan monihuonetuen, suoratoistopalvelut, AirPlay, Dolby Atmos ja tulevaisuudenkin kattavat liitännät. Ja tärkeimpänä tietysti huippuluokan äänenlaadun, koe suosikkielokuvasi ja musiikkisi uudelleen. Tehokas AV-vastaanotin kattaa kaikki olennaiset tarpeet digitaalisilla äänituloilla TV:lle ja BD / DVD-soittimelle sekä neljä analogista linjatason tuloa CD-soittimelle ja kaikelle muulle.


Kattava monihuonetuki

DTS Play-Fi -palvelun avulla voit nauttia laadukkaasta musiikista suosituista online-palveluista ja verkottuneista mediapalvelimista Wi-Fi:n kautta mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen, jotka käyttävät Onkyo Music Control -sovellusta iPadille, iPhonelle ja Android-älypuhelimille / tableteille. DTS Play-Fi:n avulla voi synkronoida musiikin kaikissa huoneissa. Jokainen perheenjäsenesi voi käyttää omaa laitettaan ja kuunnella omaa musiikkiaan huoneessaan tai huoneiden ryhmässä. DTS Play-Fi mahdollistaa siis rakentaa kattavan monihuone-ekosysteemin, joka täyttää lähes kaikki tarpeet.


Kuuntele langattomasti musiikkia 

Onkyo TX-8270 viritinvahvistin sisältää Bluetooth 4.1 langatonta tekniikka, joten voit suoratoistaa lähes minkä tahansa älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen äänet. Auto Connect -toiminnolla voit yhdistää laitteisiin ja toistaa musiikkia paljon nopeammin ja helpommin kuin aikaisemmin.

Tekniset Tiedot

Bluetooth Kyllä
Äänilähdon kanavat 2.1 kanavaa
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 5
WIFI Kyllä
Väri Hopea
Tyyppi Verkkostereovahvistin
Tuotekoodi TX8270S
Korkeus (mm) 149
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 329
Paino (kg) 8.7
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211152340
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...