ONKYO TX-8270B VERKKOSTEREOVAHVISTIN

MUSTA
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

ONKYO TX-8270 tarjoaa kaikki toiminnot mitä nykyaikaiselta vahvistimelta voi vaatia - kattavan monihuonetuen, suoratoistopalvelut, AirPlay, Dolby Atmos ja tulevaisuudenkin kattavat liitännät

Kuvaus / ONKYO TX-8270B VERKKOSTEREOVAHVISTIN

ONKYO TX-8270 - Joustava ja tehokas ratkaisu

ONKYO TX-8270 tarjoaa kaikki toiminnot mitä nykyaikaiselta vahvistimelta voi vaatia - kattavan monihuonetuen, suoratoistopalvelut, AirPlay, Dolby Atmos ja tulevaisuudenkin kattavat liitännät. Ja tärkeimpänä tietysti huippuluokan äänenlaadun, koe suosikkielokuvasi ja musiikkisi uudelleen. Tehokas AV-vastaanotin kattaa kaikki olennaiset tarpeet digitaalisilla äänituloilla TV:lle ja BD / DVD-soittimelle sekä neljä analogista linjatason tuloa CD-soittimelle ja kaikelle muulle.


Kattava monihuonetuki

DTS Play-Fi -palvelun avulla voit nauttia laadukkaasta musiikista suosituista online-palveluista ja verkottuneista mediapalvelimista Wi-Fi:n kautta mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen, jotka käyttävät Onkyo Music Control -sovellusta iPadille, iPhonelle ja Android-älypuhelimille / tableteille. DTS Play-Fi:n avulla voi synkronoida musiikin kaikissa huoneissa. Jokainen perheenjäsenesi voi käyttää omaa laitettaan ja kuunnella omaa musiikkiaan huoneessaan tai huoneiden ryhmässä. DTS Play-Fi mahdollistaa siis rakentaa kattavan monihuone-ekosysteemin, joka täyttää lähes kaikki tarpeet.


Kuuntele langattomasti musiikkia 

Onkyo TX-8270 viritinvahvistin sisältää Bluetooth 4.1 langatonta tekniikka, joten voit suoratoistaa lähes minkä tahansa älypuhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen äänet. Auto Connect -toiminnolla voit yhdistää laitteisiin ja toistaa musiikkia paljon nopeammin ja helpommin kuin aikaisemmin.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 2.1 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 5
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi Verkkostereovahvistin
Tuotekoodi TX8270B
Korkeus (mm) 149
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 329
Paino (kg) 8.7
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211152333
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...