CANON IMAGEFORMULA P215II ASIAKIRJASKANNERI

Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Tyylikäs P-215II takaa helpon ja nopean skannauksen niin toimistossa, kotona kuin matkallakin. Se on markkinoiden nopein kannettava skanneri, jonka kaksipuolinen skannausnopeus on jopa 30 mallisivua/min.

Kuvaus / CANON IMAGEFORMULA P215II ASIAKIRJASKANNERI

Tuottavin USB-virralla toimiva skannaus

imageFORMULA P-215II on luokkansa tuottavin skanneri. Nopean kaksipuolisen skannauksen - jopa 30 mallisivua minuutissa - sekä alan johtavan 20 arkin asiakirjansyöttölaitteen avulla käyttäjät voivat skannata tehokkaasti niin toimistossa, kotona kuin liikkeellä ollessaankin. Kestävä P-215II pystyy käsittelemään jopa 500 asiakirjaa päivässä.

Ultrakompakti, tilaa säästävä ja kannettava

Kevyt ja pienikokoinen P-215II on näppärä työkalu toimistoon tai matkalle. Pienikokoinen skanneri mahtuu helposti matkalaukkuun tai työpöydälle. Voit skannata välittömästi kytkettyäsi skannerin PC- tai Mac-tietokoneeseen. Canonin ainutlaatuinen sisäinen CaptureOnTouch Lite -ohjelmisto on heti valmis käytettäväksi, eikä erillisiä ohjaimia tai sovelluksia tarvita.

Sisäänrakennettu henkilökorttiskanneri

Korttiskannauksesta on tulossa entistä tärkeämpää käyttäjän todentamisessa, joten P-215II:ssä on oma erityinen korttiskannaustaso. Kehittynyt edestakainen syöttömekanismi takaa nopean henkilökorttien ja kohokuvioitujen korttien skannauksen.

Parannettu kuvankäsittely

Edistyksellinen tekniikka mahdollistaa huipputarkan 600 dpi:n skannauksen. Monipuoliset kuvankäsittelytoiminnot, kuten automaattinen värintunnistus ja tekstin suunnan tunnistus takaavat laadukkaan skannausjäljen, joka mahdollistaa hakukelpoisten PDF-tiedostojen luonnin tekstintunnistustoiminnolla.

Tehokkaat ohjelmistot

P-215II käyttää ISIS- ja TWAIN-ohjaimia, jotka mahdollistavat integroinnin muihin kuvaussovelluksiin. P-215II:n sisältämän ohjelmistopaketin ansiosta käyttäjät voivat työskennellä entistä tehokkaammin. Sisäisen CaptureOnTouch-ohjelmiston helppokäyttöisen kuvakepohjaisen käyttöliittymän ansiosta skannaus on nopeaa ja helppoa. Täysin automaattinen tila ottaa automaattisesti käyttöön tilanteeseen parhaiten sopivat asetukset. PageManager- (Mac) ja PaperPort-sovellus (Windows) mahdollistavat tehokkaan tiedostojen hallinnan, ja BizCard-sovellus tekee käyntikorttien skannaamisesta helpompaa kuin koskaan.

Skannaus suoraan pilveen

Laitteen mukana toimitettavien laajennusten ansiosta CaptureOnTouch-ohjelmistosta voi skannata suoraan erilaisiin pilvipalveluihin, kuten Evernote-, Google Drive™-, SharePoint-, SugarSync-, DropBox- ja OneDrive-palveluun. Tämän ansiosta tietoja voi ladata nopeasti pilveen ja käyttää kätevästi missä vain.

Monipuolinen langaton skannaus

P-215II-skanneri ja Wi-Fi- ja virtalähdelisävaruste WU10 mahdollistavat skannauksen missä vain. Lisävarusteen avulla voidaan skannata asiakirjoja langattomasti suoraan puhelimeen, tablet-laitteeseen tai pöytäkoneeseen tai jakaa skanneri käyttäjäjoukolle tai laiteryhmälle verkkopalvelimen tai reitittimen kautta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Skanneri
Tuotekoodi IMAGEFORMULAP215II
Korkeus (mm) 174
Leveys (mm) 285
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 4528472106496
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...