BOSCH BCS8225POW UNLIMITED 8 JOHDOTON VARSI-IMURI

BOSCH BCS8225POW UNLIMITED 8 JOHDOTON VARSI-IMURI

Verkkokaupan varastossa
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

Äänitaso: 76 dB

Latausaika: 60 minuuttia

Käyttöaika: 45 minuuttia

Mukana 2 akkua

Irroitettava käsiosa: Kyllä

180° kääntyvä suulake

Harjaosa LED-valoilla

Kuvaus / BOSCH BCS8225POW UNLIMITED 8 JOHDOTON VARSI-IMURI

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!


Bosch BCS8225POW varsi-imuri - Erittäin tehokas, aivan kuten tavallinen pölynimuri

Seuraavan sukupolven johdottomien pölynimurien Unlimited Series | 8 Bosch BCS8225POW tuo uutta tehoa siivoukseen. Uuden ja parannetun akun, moottorin ja suuttimen ansiosta tämä joustava johdoton pölynimuri on nyt yhtä tehokas kuin tavallinen johdollinen pölynimuri.


Auttaa sinua saamaan täysin pölyttömän kodin

5,0 Ah:n akussa on 66 % enemmän energiaa 10 litiumionikennolla, jotka varmistavat jatkuvasti parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Bosch-pikalaturi myös lataa akun 7 kertaa nopeammin kuin latausasemassa. Säästät aikaa, eikä sinun tarvitse odottaa akun latautumista. Haluatko imuroida koko talosi ilman, että virta loppuu? Vaihdettavien akkujen avulla voit ladata yhden akun imuroidessasi toista. Mukana 2 vaihdettavaa Power For Alliance -akkua.


LED-valaistus suuttimessa

On helppo missata se, mitä ei näe. Siksi suuttimessa on LED-valaistus, joten näet helposti kaiken lian jopa sängyn tai sohvan alla. Nauti täydellisistä tuloksista ja 99,9 % pölyn imeytymisestä.


Käytännöllinen ohjaus 3 eri tehotilalla

Pölynimuri tarvitsee toisinaan eri tehoja. Hieman kevyemmälle imuroinnille ja kun käyttöaika halutaan maksimoida, voidaan kytkeä päälle "ECO" -tila. Jos käytät "AUTO" -tilaa, pölynimurin tehoa säädetään automaattisesti lattiamateriaalin mukaan. Jos törmäät paikkaan, joka on todella likainen, voit käyttää "TURBO" -tilaa: suurinta tehoa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi ja yhtä vahva imuteho kuin tavallisessa johdolla varustetussa pölynimurissa.


Hellävarainen herkillekin lattioille

Jotkut kodin alueet ovat herkempiä kuin toiset, erityisesti parkettilattiat tai laatat, jotka voivat naarmuuntua helposti. Siksi tässä pölynimurissa on Bosch parkettisuutin LED-valolla, joka imuroi lattiasi hellävaraisesti mutta tehokkaasti.


Tavoita vaikeatkin paikat joustavalla jatkoletkullamme

Joustavan jatkoletkun ansiosta voit imuroida yleensä vaikeapääsyisissä paikoissa, kulmissa, lamppujen ympärillä, autossa, veneessä tai muissa vastaavissa paikoisa. Siinä on elektroninen liitin, joten voit kiinnittää letkun etuosaan muita lisävarusteita, kuten Mini Turbo -suuttimen tai minkä tahansa muun lisävarusteen.


Tehokas ja kevyt moottori, valmistettu Saksassa

Harjattoman TurboSpin-moottorin suorituskyvyssä ei tehdä kompromisseja. Sen on kehittänyt ja valmistanut Bosch itse Saksassa. 3-vaiheinen synkronoitu digitaalimoottori on erittäin tehokas, 32 % kevyempi ja 57% nopeampi – jopa 82 000 kierroksella minuutissa – helppoa käsittelyä ja vaikuttavaa suorituskykyä varten. Bosch myöntää moottorille myös 10 vuoden takuun.


Moottoroitu suutin parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Yleensä huonekalujen imurointi kestää kauan. Moottorikäyttöisen Mini Power -lisäsuuttimen ansiosta on nyt paljon nopeampaa puhdistaa nämä tavallisesti vaikeasti tavoitettavat ja käsiksi päästävät pinnat.


Joustava suutin, ergonominen kahva

Boschin parannetuilla liitoksilla putken ja suuttimen välillä voit kääntää suutinta 180°, mikä lisää joustavuutta ja pääset myös käsiksi paikkoihin, joihin yleensä on vaikea päästä. Siinä on myös ergonominen kahva ja On-painike, jota sinun ei tarvitse painaa koko ajan, jotta käyttö olisi helppoa.


Imuroi laatikot ja näppäimistöt poimimatta pieniä asioita mukaan

Näppäimistö ja laatikko -lisäsuutin on erittäin hyödyllinen lisävaruste, jota voit käyttää laatikoiden ja vastaavien imurointiin huolehtimatta pienten esineiden kuten paperiliittimien, kolikoiden tai vastaavien vahingossa imurin sisään joutumisesta. Lisälaite imuroi pienten joustavien putkien läpi, mikä estää kaikkien pienten esineiden imuroinnin. Koska siinä on myös LED-valaistus, se sopii täydellisesti myös paikkoihin, joissa on vaikea nähdä.


Mukautettu autojen puhdistamiseen

Auton sisällä on paljon tiloja, joihin on vaikea päästä käsiksi. Tämä varsi-imurin älykkäiden lisävarusteiden avulla pääset helposti alas istuinten väliin, vaihdevivun ympärille ja vastaaviin paikkoihin. Pääset kaikkialle minne yleensä on vaikea päästä kiinni. Koska pölynimuri on johdoton ja helppokäyttöinen, se on yksinkertaisesti täydellinen pölynimuri autojen puhdistamiseen.


Pölysäiliön helppo käsittely eikä suodattimen puhdistusta tarvita

Nyt voit tyhjentää pölysäiliön ilman suurta pölypilviä. Voit myös puhdistaa suodattimen pesemättä sitä. Poistat vain pölysäiliön, käännät punaista rangasta ja tyhjennät suoraan roskakoriin.


Pölynimurista tuleva ilma on puhtaampaa kuin kotisi ilma

Yleisesti voidaan sanoa, että ilmassa on aina jonkin verran pölyä. Cartridge Filter System -järjestelmän ansiosta pölynimurista ulos tuleva ilma suodatetaan kolme kertaa, mikä tarkoittaa, että sen suodatuskyky on 99,99 %.


Ominaisuudet:


 • AllFloor HighPower -harjaosa LED-valoilla: yksi elektroninen suulake puhdistaa tehokkaasti kaikentyyppiset lattiapinnat
 • Joustava suulake, joka kääntyy 180° ylettyy helposti kalusteiden taakse ja kapeisiin rakoihin
 • 2in1 huonekaluharja & verhoilusuulake
 • Akun latausjohto
 • Mini tehosuulake: moottoroitu suulake erityisesti kangaskuitujen, hiusten ja karvojen imurointiin huonekaluista ja verhoiluilta.
 • Pikalaturi: Lataa akun jopa 7 kertaa nopeammin kuin 1Ah peruslaturi.
 • Joustava jatkoletku: siivousta helpottava jatko-osa lisätarvikkeille
 • Pitkä joustava rakosuulake: puhdistaa erityisen vaikeasti yletettävät paikat kalusteiden takaa tai sohvatyynyjen välistä.
 • Näppäimistö- ja laatikkosuulake: puhdistaa laatikot ja muut vastaavat tilat ilman, että imuri poimii tavaroita tai tarttuu kiinni esineisiin
 • 2 vaihdettava Power for All -akkua
 • Akun latausjohto
 • Pikalaturi: lataa 5 Ah akun vain 46 min minuutissa
 • TurboSpin-moottori: Made in Germany ja 10 vuoden moottoritakuu
 • Mukana telakka imurin ja lisävarusteiden helppoon säilytykseen

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain netistä!
Tyyppi Varsi-imuri
Tuotekoodi BCS8225POW
Jännite (V) 18
Akkuteknologia Li-ion
Latausaika (Minuuttia) 60
Käyttöaika (Minuuttia) 45
Äänitaso (dB) 76
Irroitettava käsiosa Kyllä
Irroitettava akku Kyllä
Vara-akku mukana pakkauksessa Kyllä
Korkeus (mm) 1277
Leveys (mm) 211
Syvyys (mm) 252
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot 10 vuoden moottoritakuu
Paino (kg) 3.3
EAN-koodi 4242005269068
Tuotenumero 117563

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...