BOSCH TAT7S45 LEIVÄNPAAHDIN

BOSCH TAT7S45 LEIVÄNPAAHDIN

HARMAA/MUSTA
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 4-8 arkipäivää

BOSCH TAT7S45 leivänpaahtimen avulla, jossa on tilaa neljälle leivälle, säästät aikaa ja voit nauttia aamiaista yhtäaikaa perheesi ja ystäviesi kanssa.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / BOSCH TAT7S45 LEIVÄNPAAHDIN

Tällä tuotteella on 100 päivän palautusoikeus rekisteröidessäsi tuotteen osoitteessa https://www.bosch-home.fi/uutiset-ja-kampanjat/100-paivan-palautusoikeus kahden viikon kuluessa ostosta!Nauti aamiaista ystävien seurassa.

On hauskaa kutsua ystäviä aamiaiselle. Tällöin leivänpaahdin usein ruuhkautuu, etkä saa valmistettua riittävästi tuoreita paahtoleipiä kerralla – jonkun täytyy aina odotella. Leivänpaahtimen avulla, jossa on tilaa neljälle leivälle, säästät aikaa ja voit nauttia aamiaista yhtäaikaa perheesi ja ystäviesi kanssa.


Pika-aamuihin.

Useimmat meistä pidämme lämpimistä ja rapeista paahtoleivistä, mutta joskus leipä ehtii jäähtyä. Ei hätää. Lämmitystoiminto kuumentaa leipäsi uudelleen, ja saat nauttia sen lämpimänä ja täydellisen rapeana.


Viikonlopun tuntua arkeen.

Sulata ja paahda pakastettu leipä. Tämä nautinnollinen toiminto tekee leivästäsi yhtä lämpimän ja rapean, kuin se tulisi suoraan leipomosta.


Täydellinen paahtoleipä odottaa sinua.

Tässä paahtimessa on automaattinen keskitystoiminto, joten leipä asettuu aina ihanteellisesti oikeaan kohtaan paahdinta ja paahtuu tasaisesti.


Ei huolta, nauti sinä vaan aamupalastasi.

Automaattinen virrankatkaisin turvaa aamupalasi. Jos leipä jää jumiin paahtimeen, virta katkeaa automaattisesti.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Leivänpaahdin
Tuotekoodi TAT7S45
Väri Teräs/Musta
Paahtoaukkojen lukumäärä 4
Liitäntäteho (W) 1800
Korkeus (mm) 184
Leveys (mm) 280
Syvyys (mm) 276
Paino (kg) 2.6
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4242005087396
Tuotenumero 118517

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...