MIELE PUR68W LIESITUULETIN

Leveys 598mm
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Leveys 60 cm 

Teho min. 190 m3/t 

Teho max. 650 m3/t 

Ääni min. 54 dB 

Ääni max. 71 dB

Kuvaus / MIELE PUR68W LIESITUULETIN

Miele CleanCover

Rasvasuodattimien yläpuolelle on sijoitettu Miele CleanCover: terävien metallireunojen ja sähkökomponenttien sijaan löytyy ainoastaan tiivistetty, sileä pinta. Se on erittäin helppo puhdistaa, ja kotelointi estää kosketuksen johtoihin ja moottorin osiin. Mielen yksityiskohtainen tuotesuunnittelu tuo mukavuutta ja turvallisuutta.


Laadukas ja tehokas moottori

Mielen liesituulettimet on varustettu korkealaatuisilla puhallinmoottoreilla, jotka tuottavat imun kahdelle puolelle. Nämä tehokkaat moottorit takaavat ilman tasaisen läpivirtauksen sekä optimaalisen ilmanpoiston. Suuresta tehostaan huolimatta tuulettimet toimivat miellyttävän hiljaisesti.


NoSmell-aktiivihiilisuodattimet

Mielen huonetilaan palauttavissa liesituuletinmalleissa on oltava NoSmell-aktiivihiilisuodatin rasvasuodattimen lisäksi. NoSmell Miele-suodatin poistaa hajuja tehokkaasti ja pitkään.


Rasvasuodattimet ruostumatonta terästä

Miele-liesituulettimet on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla 10-kerroksisella rasvasuodattimella. Päällyskerrokset ja suodattimen runko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kun Mielen rasvasuodattimet pestään mukavasti astianpesukoneessa, niiden väri ei muutu, ja ne säilyttävät laadukkaan ulkonäkönsä pitkään.


Virran turvakatkaisu

Liesituuletin sammuu automaattisesti 10 tunnin kuluttua. Se takaa maksimaalisen turvallisuuden myös käyttöhäiriöiden sattuessa.


Tehokkaat LED-kohdevalot

LED-kohdevalot - ei ainoastaan silmänilo. Mielen tehokkaat ympäristöystävälliset LED-kohdevalot kuluttavat ainoastaan kaksi wattia ja säästävät sähköä. Mielen tehokkaat LED-valot valaisevat lämpimänsävyisellä, luonnollisella ja tasaisella valolla. Valojen testattu käyttöikä jopa 20 vuotta.


Automaattinen intensiivitehon sammutus

Intensiiviteholla saadaan aikaiseksi hyvin voimakas imu. Toiminto on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, esimerkiksi vahvan käryn tai voimakkaiden hajujen poistoon, jos ruoka vaikka palaa pohjaan. Intensiiviteho voidaan ohjelmoida niin, että tuuletin säätyy automaattisesti takaisin asetukseen 3 kymmenen minuutin kuluttua. Näin vältetään turhaa energiankulutusta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tuotekoodi PUR68W
Tyyppi Liesituuletin seinälle
Energialuokka A
Pääväri Teräs
Moottori Kyllä
Teho min. (M³/T) 190
Teho max. (M³/T) 650
Ääni min. (dB) 54
Ääni max. (dB) 71
Poistoputken halkaisija (mm) 150
Saatavilla aktiivihiilisuodatin Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi DKF12-1
Korkeus min. (mm) 685
Korkeus max. (mm) 1005
Leveys (mm) 598
Syvyys (mm) 500
Paino (kg) 21
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002515729724

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...