MIELE PUR98W LIESITUULETIN

Leveys 898mm
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Leveys 90 cm 

Teho min. 190 m3/t 

Teho max. 650 m3/t 

Ääni min. 54 dB 

Ääni max. 71 dB

Kuvaus / MIELE PUR98W LIESITUULETIN

Seinälle asennettava liesituuletin. Energiatehokas LED-valaistus ja painikeohjaus takaavat helpon käytön. 


Miele CleanCover
Rasvasuodattimien yläpuolelle on sijoitettu Miele CleanCover: terävien metallireunojen ja sähkökomponenttien sijaan täältä löytyy ainoastaan tiivistetty, sileä pinta. Se on erittäin helppo puhdistaa, ja kotelointi estää kosketuksen johtoihin ja moottorin osiin. Mielen yksityiskohtainen tuotesuunnittelu tuo mukavuutta ja turvallisuutta.


Joustavuutta muotoilussa
Miele tarjoaa monia eri liesituuletinmalleja ja lukuisia eri toimintoja - täydellistä teknologiaa erilaisiin tarpeisiin. Mielen liesituulettimissa on aina yksilöllisiä piirteitä, mutta ne eivät ole liian silmiinpistäviä. Niissä on puhtaat linjat, tarkkaan harkitut toiminnot sekä ajaton muotoilu.


Valmistettu Saksassa
Kaikki Mielen liesituulettimet on kehitetty Mielen Arnsbergin tehtaalla ja ne ovat suurilta osin käsin valmistettuja. Jokainen liesituuletin on ainutlaatuinen. Valmistusprosessin jokaiseen vaiheeseen liittyy tietty määrä käsityötä: teräksen muotoilusta hitsaukseen ja kiillotukseen. Työntekijöidemme sitoutuneisuus, asiantuntijuus, luovuus ja tahto ovat olleet merkittävä tekijä Mielen markkina-aseman saavuttamisessa.


Täydellistä käsittelyä
Mielen liesituulettimien kuvut ja hormit on valmistettu korkealaatuisesta, hitsatusta ja kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Mielen liesituulettimien korkea laatu on nähtävissä ulkopuolelta: Mielen liesituulettimille ominaista ovat selkeät linjat ja tarkkaan sovitetut liitoskohdat. Nauti moitteettomasta viimeistelystä!


Laadukkaat ja tehokkaat moottorit
Mielen liesituulettimet on varustettu korkealaatuisilla puhallinmoottoreilla, jotka tuottavat imun kahdelle puolelle. Nämä tehokkaat moottorit takaavat ilman tasaisen läpivirtauksen sekä optimaalisen ilmanpoiston. Suuresta tehostaan huolimatta tuulettimet toimivat miellyttävän hiljaisesti. 


Rasvasuodattimet ruostumatonta terästä
Miele-liesituulettimet on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla 10-kerroksisella rasvasuodattimella. Päällyskerrokset ja suodattimen runko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kun Mielen rasvasuodattimet pestään mukavasti astianpesukoneessa, niiden väri ei muutu, ja ne säilyttävät laadukkaan ulkonäkönsä pitkään.


Virran turvakatkaisu
Liesituuletin sammuu automaattisesti 10 tunnin kuluttua. Se takaa maksimaalisen turvallisuuden myös käyttöhäiriöiden sattuessa.


Tehokkaat LED-kohdevalot
LED-kohdevalot - ei ainoastaan silmänilo. Mielen tehokkaat ympäristöystävälliset LED-kohdevalot kuluttavat ainoastaan kaksi wattia ja säästävät sähköä. Mielen tehokkaat LED-valot valaisevat lämpimänsävyisellä, luonnollisella ja tasaisella valolla. Valojen testattu käyttöikä jopa 20 vuotta. Tämä merkitsee: lamppuja ei tarvitse vaihtaa yhtä usein! Miele- ensimmäinen valmistaja, joka käyttää LED-valoja liesituulettimissa.


Tarkistathan sopivuuden asennuskohteeseen ja aktiivihiilisuodattimen tarpeen ennen tilausta. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tuotekoodi PUR98W
Tyyppi Liesituuletin seinälle
Energialuokka A
Pääväri Teräs
Teho min. (M³/T) 190
Teho max. (M³/T) 650
Ääni min. (dB) 54
Ääni max. (dB) 71
Poistoputken halkaisija (mm) 150
Saatavilla aktiivihiilisuodatin Kyllä
Aktiivihiilisuodattimen tuotekoodi DKF12-1
Korkeus min. (mm) 685
Korkeus max. (mm) 1135
Leveys (mm) 898
Syvyys (mm) 500
Paino (kg) 25
Valmistusmaa Saksa
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002515729366

Liitteet

document-download
Käyttöohje
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...