MIELE B995D SILITYSKONE

MIELE B995D SILITYSKONE

HÖYRYTOIMINNOLLA
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää.

Mielen kätevä silityskone, jolla silität vaivattomasti istualtaan. Leveä 83cm tela antaa tilaa suuremmillekin tekstiileille ja 0,84 litran vesisäilö mahdollistaa silityksen höyryllä.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / MIELE B995D SILITYSKONE

Rentoa silittämistä

Vaivatonta silittää istuallaan. Telan liikkeen laukaisee tasaisesti liikkuva jalkakytkin; kuumennuslevy lasketaan vaatteelle, ja se kohdistaa painetta. Ergonominen istuma-asento vähentää selän rasitusta ja pitää käden vapaana.


Viisinkertainen alue suurille silitysmäärille

Silitysalue on viisi kertaa suurempi kuin tavanomaisilla silitysraudoilla. 83 cm:n telaleveyden ansiosta suurtenkin tekstiilien silittäminen on helppoa. Esimerkiksi tyyny voidaan silittää yhdessä työvaiheessa.


3 lämpöelementtiä optimaaliseen lämmönjakautumiseen

Lämpöarvo voidaan asettaa tekstiilien pesumerkinnän mukaiseksi, jolloin kuituja käsitellään hellävaraisesti. Kolmen kuumennusvastuksen ansiosta lämpö jakautuu optimaalisesti koko alueelle.


Enemmän kosteutta kuivalle pyykille

Tämä toiminto mahdollistaa silityksen höyryllä. Kaksoistankkiteknologia varmistaa nopean höyryntuotannon, tasaisen höyrynlevityksen koko silitysalueelle ja jopa 40 minuutin höyrysilityksen ilman vesisäiliön uudelleentäyttöä. LED-valo ilmoittaa hyvissä ajoin, jos vettä tarvitaan lisää. Toimii vesijohtovedellä. Kapasiteetti 0,84 l.


Pysäytystoiminto takaa maksimaalisen turvallisuuden

Jos sormet liikkuvat saranoidun sormensuojuksen yli, turvakytkin reagoi välittömästi, ja moottori sammuu. Telan liike pysähtyy, ja kuumennuslevy vetäytyy sisään. Näin sormesi ovat suojassa.

Tekniset Tiedot

Tyyppi Silityskone
Tuotekoodi 07241220
Vesisäiliön tilavuus (l) 0.84
Liitäntäteho (W) 3500
Korkeus (mm) 960
Leveys (mm) 985
Syvyys (mm) 380
Paino (kg) 6.8
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4002514458793

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...