HP 430 MULTI-DEVICE LANGATON HIIRI

HP 430 MULTI-DEVICE LANGATON HIIRI

Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 2-6 arkipäivää

Työskentele tehokkaasti hiirellä, joka on mukava ja herkkätoiminen. Nauti nopeatoimisista napsautuksista, ajatuksella suunnitelluista painikkeista ja vieritysrullasta.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / HP 430 MULTI-DEVICE LANGATON HIIRI

Yhdistä useisiin laitteisiin

Voit nyt vetää ja pudottaa mitä tahansa laitteiden välillä yhdellä hiirellä. Osoitin liikkuu saumattomasti näyttöjen välillä, jopa Windows®- ja macOS®-käyttöjärjestelmien välillä. Voit myös nauttia vapaudesta yhdistää jopa kaksi laitetta USB-A-nanosovittimella tai Bluetooth®-yhteydellä.


Täysin räätälöitävissä

Tee kaikesta nopeaa, helppoa ja juuri sellaista kuin haluat mukauttamalla pikavalintoja useilla sovelluksilla. Tallenna haluamasi asetukset neljällä ohjelmoitavalla painikkeella, säädettävällä rullan nopeudella ja nopealla, jopa 4 000 dpi:n osoittimen seurannalla.


Kestävästi valmistettu

Mukavan muotoilun lisäksi tämä hiiri saa mielesi hyväksi, kun osallistut ympäristön varjeluun.


Ajatuksella suunniteltu.

Työskentele tehokkaasti hiirellä, joka on mukava ja herkkätoiminen. Nauti nopeatoimisista napsautuksista, ajatuksella suunnitelluista painikkeista ja vieritysrullasta, olitpa vasen- tai oikeakätinen.


Tämän hiiren voi vetää minne tahansa

Työskentele vapaasti hiirellä, joka toimii lähes millä tahansa pinnalla. Monipinta-anturitekniikan avulla voit työskennellä jopa marmorilla.

Tekniset Tiedot

Langaton liitäntä Kyllä
Väri Musta
Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea/Vasen
Tyyppi Langaton hiiri
Tuotekoodi 3B4Q2AA
Korkeus (mm) 40.3
Leveys (mm) 115.4
Syvyys (mm) 74.2
Paino (kg) 0.08
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 195908246558
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...