Whirlpool astianpesukoneet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Whirlpool astianpesukoneet

Whirlpoolin energiatehokkaat astianpesukoneet

Whirlpool-astianpesukoneet helpottavat arkiaskareiden hoitoa. Whirlpoolin astianpesukoneet ovat ainutlaatuisen energiatehokkaita ja löydät niistä tilaa jopa 14 vakioastiastolle eli ne sopivat mainiosti myös ison kotitalouden käyttöön. Nopeat ja eri tarkoituksiin sopivat pesuohjelmat, kätevät erilliset aterintasot, sekä 6TH SENSE anturiteknologia ja automaattinen luukun avaus ohjelman lopussa ovat vain joitain Whirlpool-tiskikoneista löytyviä käteviä ominaisuuksia.


Whirlpool integroitava tai perinteinen etupaneeli

Veikon valikoimasta löydät Whirlpoolin tavallisia sekä integroitavia astianpesukoneita. Kumpi sopii sinulle paremmin on makuasia. Integroitava tai kalustepeitteinen astianpesukone voidaan sovittaa keittiön sisustukseen saumattomasti, kun taas perinteisellä etupaneelilla näkyy ohjelman tila ja muut painikkeet etupaneelissa.


Energialuokitukset - Whirlpool tiskikoneet

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida astianpesukonetta valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Asennus ja kotiinkuljetus

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Lue lisää Veikon asennus- ja kotiinkuljetus palvelusta tästä.


Muut Whirlpoolin kodinkoneet

Katso kaikki Whirlpoolin tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Whirlpoolin muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, pyykinpesukoneet ja kuivaajat, sekä uunit ja keittotasot.