Sony televisiot

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Sony älytelevisiot

Laadukkaat Sony televisiot

TV on yksi kotien näkyvimmistä ja useimmin käytetyistä elektroniikkatuotteista ja Veikon Kone on paikka, josta löydät varmasti uusimmat ja parhaimmat televisiot kaikkeen käyttöön. Sony on kulutuselektroniikan innovaatioiden eturintamassa aina televisioista, joiden kuvanlaadulla uppoudut elokuvien ja ohjelmien maailmaan, ainutlaatuisen äänikokemuksen mahdollistaviin kaiuttimiin ja kuulokkeisiin asti. Tutustu Veikon laajaan Sony-televisio valikoimaan.


Sonyn 8K televisiot XR-sarja

Huikean realistinen 8K, uskomaton kirkkaus ja kontrasti. Z9K, jossa on Cognitive Processor XR™ ja uusi 8K-tarkkuuden Mini LED, skaalaa kaiken sisällön lähelle 8K-tarkkuutta, jotta voit nauttia yksityiskohdista, syvyydestä ja upeasta kontrastista suurella näytöllä. Tunne, miten aistit viedään äärirajoille, ja koe televisio aivan uudella tavalla. Cognitive Processor XR™ nostaa äänen ja kuvan uudelle tasolle. Sony BRAVIA XR™ -televisioiden mullistava prosessori ymmärtää, miten ihmiset näkevät ja kuulevat, ja luo uskomattoman realistisen kokemuksen.


Sony televisio näyttötyypit; OLED, Full Array LED ja LCD

Oletko löytänyt sopivalta vaikuttavan tv:n ja hintakin on kohdallaan? Kannattaa kiinnittää huomiota näyttötyyppiin. LCD-televisiot toimivat erityisen hyvin jopa kirkkaasti valaistuissa huoneissa edistyneen taustavalonsa ansiosta. OLED-televisiot puolestaan tarjoavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun, ja niissä on erittäin korkea kontrasti, minimaalinen epätarkkuus, lähes täydellinen väritarkkuus sekä leveät katselukulmat. OLED-televisiot ovat myös erittäin ohuita.


Energialuokitukset - Sony Televisiot

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida televisiota valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Muut Sony tuotteet

Katso kaikki Sony tuotteet täältä. Sonyn valikoimasta löydät televisioiden lisäksi mm. innovatiiviset älypyuhelimet, soundbarit, bluetooth-kaiuttimet, bilekaiuttimet, kuulokkeet ja Sony Playstation.