Siemens astianpesukoneet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Siemens astianpesukoneet

Siemensin nopeat ja älykkäät astianpesukoneet

Siemens astianpesukoneiden uusi sukupolvi edustaa innovatiivisen tekniikan täydellistä symbioosia ja niitä on saatavana sekä 60 cm leveänä että 45 cm kapeana. Kaikki Siemens astianpesukoneet tietysti uusimilla ominaisuuksilla WiFi-yhdistettävyydestä, automaattiseen luukun avaukseen, ja joustavaan korirakeenteeseen, jossa jokaiselle astialle on oma paikkansa.


Siemens kalustepeitteinen (integroitava) tai perinteinen etupaneeli

Veikon valikoimasta löydät Siemensin perinteisiä sekä integroitavia astianpesukoneita. Kumpi sopii sinulle paremmin on makuasia. Integroitava tai kalustepeitteinen astianpesukone voidaan sovittaa keittiön sisustukseen saumattomasti, kun taas perinteisellä etupaneelilla näkyy ohjelman tila ja muut painikkeet etupaneelissa.


Siemens Home Connect helpottaa arkea

Kaikista astianpesukoneissa löytyy W-Fi yhteys jolla voit ohjata laitetta mistä tahansa Home Connect -sovelluksen avulla. Voit valita ohjelmia ja käynnistää astianpesukoneen mistä ja milloin tahansa. Voit myös tarvittaessa valvoa Siemens-astianpesukonettasi Home Connectilla mistä tahansa. Ja kun astiat ovat puhtaita ja kuivia, saat push-ilmoituksen Home Connect -sovelluksen kautta.


Energialuokitukset - Siemens tiskikoneet

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida astianpesukonetta valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Asennus ja kotiinkuljetus

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Lue lisää Veikon asennus- ja kotiinkuljetus palvelusta tästä.


Muut Siemensin kodinkoneet

Katso kaikki Siemensin tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Siemensin muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, lattialiedet, uunit ja keittotasot, ja mikroaaltouunit.