Samsung televisiot

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Samsung älytelevisiot

Uusimmat Samsung televisiot

TV on yksi kotien näkyvimmistä ja useimmin käytetyistä elektroniikkatuotteista ja Veikon Kone on paikka, josta löydät varmasti uusimmat ja parhaimmat televisiot kaikkeen käyttöön. Tutustu Veikon laajaan Samsung-televisio valikoimaan.


Miten Samsungin televisiot eroavat kilpailijoista?

Hienovaraisen muotoilun Samsung Neo QLED-televisio tuottaa henkeäsalpaavan kuvanlaadun Quantum Matrix ja Quantum HDR 2000 teknologioilla. Kokonaisuuden kruunaavat Dolby Atmos -tilaääni ja pelaamiseen AMD FreeSync Premium Pro sekä HDMI 2.1. Äläkä unohda myöskään Samsungin Crystal UHD-televisioita, joiden uskomattoman väritarkalla Crystal Display näytöllä ja Crystal Prosessorin avittamalla HDR-tekniikalla saat ylivoimaisen katselunautinnon kuitenkin samaan aikaan kohtuulliseen hintaan.


Samsung televisio näyttötyypit; QLED ja LCD

Oletko löytänyt sopivalta vaikuttavan tv:n ja hintakin on kohdallaan? Kannattaa kiinnittää huomiota näyttötyyppiin. LCD-televisiot toimivat erityisen hyvin jopa kirkkaasti valaistuissa huoneissa edistyneen taustavalonsa ansiosta. Samsungin QLED-televisiot, eli Quantum dot LED TV, puolestaan tarjoavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun, ja niissä on erittäin korkea kontrasti, minimaalinen epätarkkuus, lähes täydellinen väritarkkuus sekä leveät katselukulmat. QLED-televisiot ovat myös erittäin ohuita.


Energialuokitukset - Samsung Televisiot

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida televisiota valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Muut Samsung-tuotteet

Samsungin valikoimasta löydät televisioiden lisäksi mm. Samsung puhelimet, tietokoneet, älykellot, ja kodinkoneet. Katso kaikki Samsungin tuotteet täältä.