Samsung tabletit

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Samsung tabletti-tietokoneet

Tyylikkäät Samsung Galaxy Tab -tabletit

Samsung Galaxy Tab -tableteilla onnistuu niin työnteko, videokonferenssit kuin viihteestä nauttiminenkin. Tab A-sarjan tabletit tuovat upean viihteen kaikkien ulottuville ja Tab S8-sarjalla voit nauttia 5G-yhteyksistä ja S Pen kynästä, jolla hyödynnät ainutlaatuisen sAMOLED näytön koko tilan luonnosteluun ja muistiinpanojen tekemiseen.


Miten valita oikea Samsung tabletti?

Hyvä tapa aloittaa tabletin haku on miettiä mihin käyttöön tabletti on tulossa; mobiilipelaamiseen? e-kirjojen lukemiseen? Tai ehkä graafikon tablettia, joka auttaa luovassa prosessissa? Ehkä toivot vain kätevää laitetta sosiaalisen median seuraamiseen tai elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun. Kaikille näille käyttötarkoituksille on nykyään tablet-vaihtoehtoja mutta erityistä huomiota kannattaa kiinnittää käyttöjärjestelmään.


Näytön koko - Samsung tabletit

Tabletin kokoa valitessa kannattaa miettiä sen pääasiallista käyttötarkoitusta. Pienempi tabletti on helpompi kuljettaa mukana, mutta esimerkiksi elokuvan katselu on nautinnollisempaa suuremmalta näytöltä. Suuremman näytön käyttö on helpompaa kuvakkeiden näkyessä suurempana, kun taas pienempi laite pysyy usein helpommin kädessä. Samsungin tabletteja löytyy kätevän kompaktista 8 tuuman koosta, suureen 14,6 tuumaan Galaxy Tab S8 Ultraan. 


Samsung 5G tabletit

Samsungilta löytyy useampi 5G tabletti, kuten Galaxy Tab S7 ja Galaxy Tab S8-sarja, mahdollistaen yhteensopivuuden nopean 5G-verkon kanssa


Muut Samsung-tuotteet

Samsungin valikoimasta löydät älykellojen lisäksi mm. Samsung älypuhelimet, televisiot, tietokoneet, ja kodinkoneet. Katso kaikki Samsung tuotteet täältä.