Samsung puhelimet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Samsung älypuhelimet

Uusimmat ja suosituimmat Samsung puhelimet

Veikolta laajasta puhelin-valikoimasta löydät kaikki uudet ja suosituimmat Samsung-älypuhelimet, uusimmista lippulaivamalleista kuten Galaxy S22, Galaxy Z Fold ja Flip, edullisempiin keskitason Samsung-malleihin kuten Galaxy A53 ja Galaxy A33. Samsungin puhelimissa yhdistyy huippuominaisuudet, laadukkaat kamerat, mahtava hinta-laatusuhde sekä tuttu ja monipuolinen Android-järjestelmä. Samsungilla on kenties tämän hetken kattavin valikoima josta taatusti löydät sopivan puhelimen budjettiisi. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään.


Samsungin 5G puhelimet

Samsungilla on tarjolla useampi 5G-puhelin, sekä 4G-malleja. 5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo huippunopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee 5G-puhelimista erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen.


Yksi tai kaksi SIM-korttipaikkaa?

Mahdollisuus kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön, eli Dual-SIM, on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta, ja ulkomailla matkustaessa mikäli haluat käyttää paikallista SIM-korttia samaan aikaan. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa.


Muut Samsung-tuotteet

Samsungin valikoimasta löydät älypuhelimien lisäksi mm. Samsung älytelevisiot, tietokoneet, älykellot, ja kodinkoneet. Katso kaikki Samsung tuotteet täältä.