Oneplus puhelimet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

OnePlus puhelimet

Uusimmat ja suosituimmat OnePlus puhelimet

Veikolta laajasta puhelin-valikoimasta löydät kaikki uudet ja suosituimmat OnePlus-älypuhelimet, uusimmista lippulaivamalleista kuten OnePlus 10 Pro ja OnePlus 10T, edullisempiin keskitason OnePlus-malleihin kuten OnePlus Nord CE ja OnePlus Nord 2T. OnePlusin puhelimissa yhdistyy huippuominaisuudet, laadukkaat kamerat, mahtava hinta-laatusuhde sekä tuttu ja monipuolinen Android-järjestelmä. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään.


OnePlusin 5G puhelimet

OnePlus:lla on tarjolla useampi 5G-puhelin, sekä 4G-malleja. 5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo huippunopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee 5G-puhelimista erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen.


Yksi tai kaksi SIM-korttipaikkaa?

Mahdollisuus kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön, eli Dual-SIM, on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta, ja ulkomailla matkustaessa mikäli haluat käyttää paikallista SIM-korttia samaan aikaan. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa


Minkä maalainen on OnePlus?

OnePlus on kiinalainen yritys perustettu vuonna 2013. Ensimmäinen OnePlus puhelin julkaistiin vuonna 2014 nimellä OnePlus One joka menestyi välittömästi. OnePlus perustajan ideana oli yhdistää laadukkaat komponentit edulliseen hintaan, josta syntyi niiden slogani “Never settle”.


Muut OnePlus-tuotteet

OnePlusin valikoimasta löydät älypuhelimien lisäksi lsätarvikkeita puhelimeen kuten suojakuoret, kuulokkeet, ja panssarilasit. Katso kaikki OnePlus tuotteet täältä.