LG televisiot

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

LG televisiot

Laadukkaat LG älytelevisiot

TV on yksi kotien näkyvimmistä ja useimmin käytetyistä elektroniikkatuotteista ja Veikon Kone on paikka, josta löydät varmasti uusimmat ja parhaimmat televisiot kaikkeen käyttöön. Tutustu Veikon laajaan LG-televisio valikoimaan.


Miten LG televisiot eroavat kilpailijoista?

LG OLED-televisiot ovat TV-teknologian huippua ja niiden itsevalaisevat pikselit tuovat mukaansatempaavimman elokuvateatterimaisen katselukokemuksen ainutlaatuisella väritoistolla suoraan kotiisi Dolby Vision IQ:n ja Dolby Atmosin tehostamana. Toiminnan täyteisissä elokuvissa, uusimman sukupolven peleissä, ja huippu-urheilussa: koet niiden täyden intensiivisyyden tasaisimman kuviteltavissa olevan liikkeen avulla. Lisäksi LG OLED-TV:t ovat niin uskomattoman ohuita ja kevyitä, että ne sulautuvat saumattomasti ja tyylikkäästi mihin tahansa kotisi huoneeseen luoden aina parhaan mahdollisen katselukokemuksen


LG 4K jaNanocell televisiot

Kaikki on yksityiskohtaisempaa UHD-resoluutiolla. Jalkapallokentän kirkkaasta vihreydestä uusimpiin elokuviin LG UHD 4K -television visuaaliset tehosteet ja HDR-teknologia sekä 4K-ylösskaalaus luovat katseluelämyksen, jota et voit uskoa. Tai ota askel pidemmälle tulevaisuuteen LG NanoCell -TV:n avulla, jotka tuottavat uskomattoman kuvanlaadun olohuoneessasi – istuitpa missä tahansa. 


LG-televisio näyttötyypit; OLED ja LCD

Oletko löytänyt sopivalta vaikuttavan tv:n ja hintakin on kohdallaan? Kannattaa kiinnittää huomiota näyttötyyppiin. LCD-televisiot toimivat erityisen hyvin jopa kirkkaasti valaistuissa huoneissa edistyneen taustavalonsa ansiosta. LG:n OLED-televisiot puolestaan tarjoavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun, ja niissä on erittäin korkea kontrasti, minimaalinen epätarkkuus, lähes täydellinen väritarkkuus sekä leveät katselukulmat. LG OLED-televisiot ovat myös erittäin ohuita.


Energialuokitukset - LG televisiot

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida televisiota valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Muut LG-tuotteet

LG:n valikoimasta löydät televisioiden lisäksi mm. Soundbarit, kylmälaitteet, jääkaappipakastimet, pyykinhoitolaitteet. Katso kaikki LG:n tuotteet täältä.