Jääkaapit 90-179 cm

Suuri valikoima jääkaappeja joiden korkeus on välillä 90 cm - 179 cm. Muodikkaita retrokaappeja ja ajan henkeen sopivia kalusteisiin sijoitettavia integroitava malleja suosituimmilta merkeiltä: Siemens, Husqvarna, Smeg, Electrolux, Miele, Cylinda... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Keskikokoiset jääkaapit 90-179cm

Laadukkaat keskikokoiset jääkaapit ja viileäkaapit

Täältä löydät Veikon Koneen laajan valikoiman keskikokoisia jääkaappeja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Husqvarna, Electrolux, Bosch, Smeg ja Elvita. Meillä on keskikokoisia jääkaappeja, jotka on mukautettu tarpeisiisi riippumatta siitä haluatko mustan, valkoisen vai ruostumattomasta teräksestä valmistetun jääkaapin. Perheen koon ja käyttötarpeiden mukaan voit päättää kuinka paljon jääkaapissa pitäisi olla tilaa. Veikolta löydät niin suuret kuin pienemmätkin jääkaapit kaikilla ominaisuuksilla pullotelineistä ulkoisiin näyttöihin ja jopa wifi-yhteys mahdollisuuteen. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Jääkaapin koko

Jos asut pienessä kotitaloudessa tai haluat pienemmän jääkaapin vaikkapa kesämökille on parempi etsiä pienempiä ja joustavampia malleja. Veikon Koneelta löydät niin pienempään kotiin mutta kuitenkin täysiaikaiseen käyttöön sopivat keskikokoiset jääkaapit kuin erityisen pienet alle 90 cm minijääkaapit. Mikäli sinulla on suuri talo ja keittiö, jossa on runsaasti tilaa tilavammalle jääkaapille, kannattaa ostaa iso jääkaappi, johon mahtuu paljon ruokaa ja joka mahdollistaa ruoan nopean jäähdytyksen, jotta ne pääsevät oikeaan lämpötilaan nopeasti, kun olet asettanut ne jääkaappiin.


Seuraa energiamerkintöjä ja lämpötilaa

Muista seurata jääkaapin lämpötilaa, jotta se ei kuluta energiaa tarpeettomasti. Jääkaappien on hyvä olla noin 5 °C:n lämpötilassa ja monissa Veikon Koneen jääkaapeissa onkin selkeät digitaalinäytöt helpottamaan hallintaa. Voit asettaa haluamasi lämpötilan avaamatta ovea sekä tarkastella vallitsevaa lämpötilaa. Monista löytyy myös pikajäähdytys sekä automaattinen paluu oikeaan lämpötilaan, jotka auttavat niin energiansäästössä kuin ruoan täydellisenä pidossa. 


Pidä silmällä myös energiamerkintää

Energiamerkki kertoo sinulle kuinka paljon energiaa jääkaappi käyttää, kuinka äänekäs se on, ja kuinka tilava se on. Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen useimmilla jääkaapeilla energialuokka on nyt asteikon alapäässä jättäen siten tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.