Minijääkaapit alle 90 cm

Laaja valikoima alle 90 cm korkeita minijääkaappeja kalusteisiin tai vapaasti sijoitettavaksi - pakastelokerikolla tai ilman. Laadukkaimmat merkit: Bosch, Smeg, Miele, Electrolux... Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Pienet jääkaapit alle 90cm

Laadukkaat ja kätevät minijääkaapit

Pieni, siirrettävä ja käytännöllinen minijääkaappi pitää ruoat ja juomat kylmänä. Minijääkaappi sopii moneen tarpeeseen kuten pienempään keittiöön, kesämökkiin, makuuhuoneeseen, toimistoon, tai autotalliin. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman minijääkaappeja useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Miele, Smeg, Cylinda ja Elvita. Meillä on pieniä jääkaappeja, jotka on mukautettu tarpeisiisi riippumatta siitä haluatko mustan, valkoisen vai ruostumattomasta teräksestä valmistetun minijääkaapin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Isot ja keskikokoiset jääkaapit

Tarvitsetko paljon tilaa suurelle määrälle ruokaa? Onko sinulla suuri talo ja keittiö, jossa on myös runsaasti tilaa tilavammalle jääkaapille? Sitten kannattaa ostaa iso jääkaappi, johon mahtuu paljon ruokaa ja joka mahdollistaa ruoan nopean jäähdytyksen, jotta ne pääsevät oikeaan lämpötilaan nopeasti, kun olet asettanut ne jääkaappiin. Jos etsit isompaa jääkaappia tai keskikokoista jääkaappia löydät sellaiset myös Veikon Koneelta. 


Pidä silmällä myös energiamerkintää

Energiamerkki kertoo sinulle kuinka paljon energiaa jääkaappi käyttää, kuinka äänekäs se on, ja kuinka tilava se on. Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen useimmilla jääkaapeilla energialuokka on nyt asteikon alapäässä jättäen siten tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Jääkaappisi tyyli ja sisustus

On hyvä lukea tarkasti jääkaapin sisustan kuvaus. Jos sinulla on yleensä jääkaappi täynnä ruokatavaroita, voit tarkistaa jääkaapin sisustan ja valaistuksen sopivuuden omaan käyttöön. Tarvitsetko ylimääräisiä laatikoita hedelmille ja vihanneksille tai 0 °C -tila laatikon lihalle ja kalalle? Ovatko hyllyt siirrettävissä niin, että voit helposti muokata jääkaapin omaan käyttöön? Voiko kaapin pakata täyteen peittämättä valoa?


Jääkaapin asennus ja vanhan poisvienti

Uutta jääkaappia ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kylmälaitteen käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin jääkaappi tuodaan kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset suoraan hyödyntämään uutta kylmälaitettasi. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.