Veikon Koneen arvontojen ehdot

 

 

1. Järjestäjä

Kauppiasosuuskunta Veikon Kone (1797075-9), Äyritie 12 C, 01510 Vantaa

 

2. Ehtojen hyväksyminen

Tässä kerrotaan arvontojen osallistumisehdoista. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että osallistuja on lukenut ja hyväksynyt ehdot.

 

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla luonnollisilla henkilöillä. Veikon Koneen kauppiaat tai muu henkilökunta sekä kolmansien osapuolten tai kumppaneiden edustajat, jotka osallistuvat arvonnan toteuttamiseen, eivät voi osallistua kilpailuun.

 

4. Palkinnot, voittajan kontaktointi ja julkaisu

Veikon Koneen arvontojen palkinnot määritellään jokaiselle arvonnalle erikseen. Arvonnan voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä arvonnan yhteydessä jätettyjen yhteystietojen kautta. Veikon Kone saa julkaista voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen verkkosivuillaan. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot ja voittajan julkaisemisen.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta kahden (2) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, pois lukien palkinnon toimittamiseen vaadittavat tilanteet niissä tapauksissa, joissa palkinto lähetetään muualta kuin Veikon Koneen toimesta.

Kilpailun voittaja/voittajat arvotaan satunnaisesti osallistujien joukosta. Arvontojen alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan arvonnan yhteydessä.

Arvonta-ajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. Veikon Kone pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja.

 

5. Palkintojen toimittaminen

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Veikon Kone ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antamien  yhteystietojen virheellisyydestä.

 

6. Järjestäjän vastuu

Veikon Kone vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä ehdoissa mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Veikon Koneen ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Veikon Koneen ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Veikon Koneen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä ehdoissa mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

 

7. Ehtojen hyväksyminen ja muutosoikeus

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Veikon Koneeseen täällä. Osallistumalla arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja. Veikon Kone pidättää oikeuden ehtomuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

Katso lähin Veikon Koneen myymäläsi

 

Myymälöissä saat ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Veikon Koneita on jo lähes 60 ympäri Suomen. 

 

Asiakaspalvelumme apunasi

 

0201 124 200
[email protected]
avoinna ma-pe klo 10-18

 

Copyright © 2021 Veikon Kone