SONY MDRZX110AP KUULOKKEET

SONY MDRZX110AP KUULOKKEET

VALKOINEN
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää.
Pehmustetut korvatyynyt pitkäkestoista kuuntelua varten.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / SONY MDRZX110AP KUULOKKEET

Pehmustetut korvatyynyt pitkäkestoista kuuntelua varten

Dynaamiset neodyymielementit tuottavat tarkan äänen: Kevyet ja dynaamiset 30 mm:n neodyymielementit takaavat voimakkaan ja rytmisen bassontoiston vaativimmissakin kappaleissa. Niiden erityisen herkän kalvon ansiosta voit säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuuden lujemmalle – ilman vahvistinta – ja nauttia silti selkeästä ja tarkasta äänentoistosta koko taajuusalueella..


Taittuva malli helpottaa matkustamista: 

Pidä kuulokkeet aina mukanasi Kuulokkeiden taittuvat kupit mahdollistavat helpon säilytyksen ja kuljetuksen matkalla. Korvakupit taittuvat litteään asentoon, joten kuulokkeet on helppo pakata matkalaukkuun eivätkä ne vie liikaa tilaa..


Johdossa kauko-ohjain ja mikrofoni handsfree-puheluita varten:

Kuulokkeiden johdossa olevan kauko-ohjaimen ja sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta voit hoitaa handsfree-puhelut tietyillä älypuhelimilla samalla, kun kuuntelet musiikkia. Voit siirtyä helposti kappaleiden ja puhelujen välillä riisumatta kuulokkeita.* *Ominaisuus vain MDR-ZX110AP-mallissa..


Pehmeät korvatyynyt parantavat kuuntelumukavuutta: 

Täydellisen mukavaa kuuntelua Näissä kuulokkeissa on itsesäätyvä sanka ja pehmeät korvakupit, jotka peittävät koko korvan. Kuuntelumukavuus on taattu, ja voit nauttia suosikkilevyistäsi niin kauan kuin haluat..


Taittuva suljettu muotoilu pitää musiikin kuulokkeiden sisällä: 

Suljettu, taittuva muotoilu kietoutuu korvan ympärille ja toistaa musiikin ilman häiriöitä. Äänet heijastuvat takaisin korviisi, joten kuulet pienimmätkin yksityiskohdat. Tunnet jokaisen rytmin, koska takaosasta suljettu muotoilu korostaa musiikkisi bassoraitaa..


Laaja taajuusalue takaa selkeät korkeat ja matalat äänet.: 

Erittäin laaja taajuusalue (12Hz–22kHz) tuottaa selvästi sekä matalat bassoäänet, täyteläiset keskiäänet että kirkkaat korkeat äänet. Kuulet jokaisen kappaleen yksityiskohtaisesti ja nautit täydellisestä kuunteluelämyksestä jokaisella kuuntelukerralla..

Tekniset Tiedot

Väri Valkoinen
Laitteen liitäntä Langallinen
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Ei
Tyyppi Sankakuulokkeet
Tuotekoodi MDRZX110AP
Korkeus (mm) 200
Leveys (mm) 150
Syvyys (mm) 35
Paino (kg) 0.12
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4905524937954
Tuotenumero 119582
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...