Whirlpool pyykinpesukoneet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Whirlpool pyykinpesukoneet

Whirlpoolin modernit pyykinpesukoneet

Energiatehokkaat ja kuiduille lempeät Whirlpool-pyykinpesukoneet tekevät pyykinpesusta helppoa kuin tanssi. Edistynyt 6TH SENSE teknologia yhdessä useiden erilaisten pesuohjelmien kanssa varmistavat, että vaatteistasi tulee aina täydellisen puhtaita ja että ne pysyvät täydellisessä käyttökunnossa vuosien ajan. Lisäksi Whirlpoolin FreshCare+ toiminto pyörittää vaatteita rummussa lempeästi höyryn kera tehden niistä raikkaita ja rypyttömiä ohjelman päätyttyä. Löydä helpotusta arkeen Whirlpool-pesukoneella!


Whirlpoolin edestä täytettävät ja päältä täytettävät pyykinpesukoneet

Whirlpoolin edestä täytettävät pesukoneet sopivat niin perheille kuin muihinkin isoihin tarpeisiin. Päältä täytettävät pesukoneet, joihin pestävät pyykit laitetaan laitteen päällä olevan luukun kautta, ovat erinomainen valinta pieniin ja kapeisiin tiloihin, kuten yksiöihin ja pienempiin kotitalouksiin. Päältä täytettävien pesukoneet ovat usein myös sopivampia pienempiin budjetteihin ja pyykkimääriin per pesukerta


Whirlpoolin kuivaavat pyykinpesukoneet

Whirlpoolin kuivaavat pyykinpesukoneet säästävät niin aikaa kuin vaivaa. Samoin kuin tavallisten Whirlpool-pesukoneiden kanssa, tulevat myös kuivaavat pesukoneet 6TH SENSE, FreshCare ja SteamCare teknologioilla, jotka pitävät vaatteistasi huolta ainutlaatuisen lempeästi. Tämän lisäksi ne toimivat myös kuivausrumpuina, joka mahdollistaa esimerkiksi 1kg pyykkikuorman pesun ja kuivauksen vain 45 minuutissa.


Pyykinpesukoneen asennus ja kotiinkuljetus

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Lue lisää Veikon asennus- ja kotiinkuljetus palvelusta tästä.


Muut Whirlpoolin kodinkoneet

Katso kaikki Whirlpoolin tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Whirlpoolin muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, astianpesukoneet, sekä uunit ja keittotasot.