Samsung älykellot

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Samsung älykellot

Tyylikkäät Samsung Galaxy Watch älykellot

Samsung Galaxy Watchin tyylikäs ulkomuoto ja kätevät toiminnot merkitsevät, että älykello on aina valmiina käyttöösi ajasta ja paikasta riippumatta. Yli 90 erilaista liikuntamuotoa ja Samsung BioActive -anturi sekä kaikkein nopein Samsung-suoritin varmistavat, että seuraat kuntoasi ja terveyttäsi sekä pysyt yhteyksissä älykkäästi ja saumattomasti.


Itselle sopivan Samsung älykellon valitseminen

Älykellon pitäisi toimia vaivattomasti, tarjoten sinulle tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmän olematta kuitenkaan niin monimutkainen, että sitä on vaikea käyttää. Muista että älykello tulee olemaan ranteessasi joka päivä, joten on tärkeää valita malli jonka tyyli on sinulle miellyttävä. Veikon Koneen laaja älykellovalikoima sisältää varmasti juuri sinulle sopivan kellon juuri sinulle sopivalla tyylillä ja ominaisuuksilla, tilanteesta riippumatta.


Samsung älykellojen yhteensopivuus

Tietyt älykellot toimivat itsenäisinä laitteina, mutta suurin osa nykypäivän markkinoilla olevista älykelloista toimii yhteydessä älypuhelimen kanssa, joten yhteensopivuus nykyisen puhelimesi kanssa vaikuttaa suuresti siihen mikä älykello toimii sinulle parhaiten. Enemmistö älykelloista muodostaa yhteyden puhelimeesi Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden kautta ja tämä toimii keinona käyttää ja hallita älykellon edistyneempiä toimintoja. Tietyistä älykelloista löytyy oma 4G yhteys, jolloin ne ovat entistä itsenäisempiä.


Samsung älykellojen akun kesto ja lataus

Samsung älykellojen käyttöaika vaihtelee muutamasta päivästä viikkoon tai pariin niiden ominaisuuksista ja käytöstä riippuen. Esimerkiksi puheluominaisuuksilla varustetut kellot eivät luonnollisesti kestä yhtä pitkään, jos niitä käytetään puhelimina. Joten kannattaa harkita kuinka usein olet halukas lataamaan kelloa ja kiinnittää huomiota teknisistä tiedoista löytyvään akun kokoon ja käyttöaikaan. Useat kellot tukevat tosin langatonta latausta joten niiden lataaminenkin on entistä helpompaa.


Muut Samsung-tuotteet

Samsungin valikoimasta löydät älykellojen lisäksi mm. Samsung älypuhelimet, televisiot, tietokoneet, ja kodinkoneet. Katso kaikki Samsung tuotteet täältä.