Motorola puhelimet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Motorola puhelimet

Uusimmat ja suosituimmat Motorola puhelimet

Veikolta laajasta puhelin-valikoimasta löydät kaikki uudet ja suosituimmat Motorola-älypuhelimet, uusimmista lippulaivamalleista kuten Motorola Edge 30 Ultra ja Motorola Edge 30 Pro, edullisempiin keskitason Motorola-malleihin kuten Motorola G31 ja Motorola G51. Motorolan puhelimissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, korkealaatuiset kamerat, hyvä hinta-laatusuhde sekä tuttu ja monipuolinen Android-järjestelmä. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään.


Motorolan 5G puhelimet

Motorola:lla on tarjolla useampi 5G-puhelin, sekä 4G-malleja. 5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo huippunopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee 5G-puhelimista erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen.


Motorola puhelin - Yksi tai kaksi SIM-korttipaikkaa?

Mahdollisuus kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön, eli Dual-SIM, on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta, ja ulkomailla matkustaessa mikäli haluat käyttää paikallista SIM-korttia samaan aikaan. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa