JBL kuulokkeet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

JBL kuulokkeet

JBL kuulokkeet edullisesti netistä

Veikon Koneen monipuolisesta JBL kuulokevalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat kuulokkeet. Etsitpä sitten uskomattoman mukavia ja käteviä true wireless kuulokkeita parhaalla äänenlaadulla, langattomia on-ear tai over-the-ear kuulokkeita bluetoothilla, tai vankan käytettäviä langallisia kuulokkeita löydät ne kaikki JBL-valikoimasta.


JBL täysin langattomat kuulokkeet - true wireless

Täysin langattomat JBL true wireless -kuulokkeet antavat sinulle mahdollisuuden elää elämääsi ja kuunnella lempimusiikkiasi ainutlaatuisen helposti ilman johtojen ja kaapeleiden kanssa sähläystä. Suoratoista musiikkia ja puheluita langattomasti ensiluokkaisella JBL-äänellä, aktiivisella melunvaimennuksella sekä pitkällä akunkestolla, jota voidaan pidentää pikalatauksella


JBL langattomat kuulokkeet

Maailman parhaiden kaiuttimien asiantuntemusta hyödyntäen JBL-insinöörit ovat luoneet erittäin kevyitä ja tärkeimmillä elämää helpottavilla ominaisuuksilla varustettuja over & on-ear langattomia kuulokkeita. Tietysti myös tinkimättömällä JBL-äänellä. Useilla eri tyyleillä ja väreillä saatavana olevat langattomat JBL kuulokkeet on suuniteltu ottamaan huomioon nykypäivän audiofiilien tarpeet JBL-nimikkoäänellä, aktiivisella melunvaimennuksella, ja jopa kymmenien tuntien käyttöajalla.


JBL langalliset kuulokkeet

Langalliset JBL kuulokkeet ovat markkinoiden arvostetuimpia kuulokkeita ja ne ovat loistava valinta henkilöille, jotka haluavat mukavan, korkealaatuisen äänentoiston ilman turhaa monimutkaisuutta.


JBL vastamelukuulokkeet

Vastamelukuulokkeilla nautit korkealaatuisesta musiikista ja puhelinkeskusteluista ilman ulkopuolista melua. Ambient Aware -tekniikan avulla voit kävellä turvallisesti vilkkailla kaduilla voimistamalla taustaääniä. TalkThru-tekniikka taas vaimentaa musiikkia ja vahvistaa puhetta, jotta voit helposti jutella kuulokkeet päässä.


Muut JBL-tuotteet

JBL:n valikoimasta löydät kuulokkeiden lisäksi mm. bluetooth kaiuttimia, soundbareja ja partybox bilekaiuttimia. Löydät kaikki JBL tuotteet täältä.