Honor puhelimet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Honor älypuhelimet

Uusimmat ja suosituimmat Honor puhelimet

Veikolta laajasta puhelin-valikoimasta löydät kaikki uudet ja suosituimmat Honor-älypuhelimet, uusimmista lippulaivamalleista kuten Honor Magic4 PRO 8, Honor 70, edullisempiin keskitason Honor-malleihin kuten Honor Magic Lite ja Honor X8. Honorin puhelimissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, koreanlaatuiset kamerat, hyvä hinta-laatusuhde sekä tuttu ja monipuolinen Android-järjestelmä. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään.


Honorin 5G puhelimet

Honorilla on tarjolla useampi 5G-puhelin, sekä 4G-malleja. 5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo huippunopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee 5G-puhelimista erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen.


Yksi tai kaksi SIM-korttipaikkaa?

Mahdollisuus kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön, eli Dual-SIM, on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta, ja ulkomailla matkustaessa mikäli haluat käyttää paikallista SIM-korttia samaan aikaan. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa


Muut Honor älylaitteet

Honorin valikoimasta löydät älypuhelimien lisäksi lsätarvikkeita puhelimeen kuten älykellot, aktiivisuusrannekkeet, ja kuulokkeet. Löydät kaikki Honor tuotteet täältä.