Bosch astianpesukoneet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Bosch astianpesukoneet

Boschin laadukkaat astianpesukoneet

Bosch tiskikoneet on suuniteltu säästämään aikaa ja vaivaa ja ovat saatavana niin täysin integroitavina kuin perinteisinä. Saat aina kirkkaan puhtaat astiat helposti ja nopeasti älykkäillä ominaisuuksilla kuten VarioFlex ja VarioDrawer joustavilla koreilla, Home Connect sovellushallinnalla ja SpeedPerfect+ säätövaihtoehdoilla, jotka mahdollistavat lyhyemmän pesuajan edelleen upeilla tuloksilla. Helppokäyttöisyyden viimeistelee PerfectDry-ominaisuus, joka käyttää luonnollisia Zeolith®-mineraaleja poistamaan kosteuden astianpesukoneen sisältä, jolloin saat täydellisen kuivat, kaappivalmiit astiat.


Bosch integroitava tai perinteinen etupaneeli

Veikon valikoimasta löydät Boschin tavallisia sekä integroitavia astianpesukoneita. Kumpi sopii sinulle paremmin on makuasia. Integroitava tai kalustepeitteinen astianpesukone voidaan sovittaa keittiön sisustukseen saumattomasti, kun taas perinteisellä etupaneelilla näkyy ohjelman tila ja muut painikkeet etupaneelissa.


Boschin pöytäastianpesukoneet

Pöytätiskikone on täydellinen yksinasuvalle, pienempään keittiöön tai mökille. Pienemmän koon ansiosta laitteet käyttävät yleisesti vähemmän energiaa ja vettä verrattuna isompaan tiskikoneeseen. Asennus on helppoa ja laitteen siirtäminen onnistuu suhteellisen helposti. Kuten nimi kertoo, pöytätiskikone sijoitetaan yleisestä pöydän päälle.


Energialuokitukset - Bosch tiskikoneet

Uudet EN:n asettamat energialuokitukset astui voimaan maaliskuussa 2021 ja on palattu takaisin yksinkertaisempaan A-G asteikkoon, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimipia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita. Energialuokitus kannattaa siis huomioida astianpesukonetta valitessa sillä pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lue lisää energimerkinnöistä tästä.


Asennus ja kotiinkuljetus

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Lue lisää Veikon asennus- ja kotiinkuljetus palvelusta tästä.


Muut Boschin kodinkoneet

Katso kaikki Boschin tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Boschin muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, pyykinpesukoneet ja kuivaajat, lattialiedet, uunit ja tasot, mikroaaltouunit, ilmalämpöpumput ja muut pienkoneet ruoanlaittoon ja siivoamiseen.