Kodinkoneet

Parhaat merkit ja suuri valikoima kodinkoneita aina edulliseen hintaan. Meiltä saat tuotteet kotiin kuljetettuna ja asennettuna tai voit noutaa tuotteet lähimmästä Veikon Koneen myymälästä. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Parhaat merkit ja iso valikoima kodinkoneita

Laadukkaat kodinkoneet kaikkiin tarpeisiin

Veikon Koneen monipuolisesta kodinkonevalikoimasta löydät juuri tarpeeseesi sopivat laitteet ja muut tuotteet. Etsitpä uutta pyykinpesukonetta, mikroaaltouunia, uunia tai jääkaappia, verkkokaupastamme löydät takuuvarmasti etsimäsi. Tarjoamme laajan valikoiman kodinkoneita markkinoiden johtavilta merkeiltä kuten Samsung, Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, Siemens ja Bosch. Valikoimamme kattaa kodinkoneet kaikista hintaluokista niin yrityksille kuin kotiin.


Kattavat tuotetiedot apunasi

Tutustu eri kodinkonekategorioihin ja selaa erilaisia tuotteita sekä lue tuotteiden kuvaukset. Eri tuotteiden ominaisuudet vaihtelevat, joten kannattaa tutkia rauhassa, jotta löydät juuri omaan tarpeeseen ja hintaluokkaan sopivan tuotteen. Jokaisen kodinkonekotegorian alta löydät tarkemmat kategoriat, jotka auttavat sinua valitsemaan omaan tarpeeseesi sopivan tuotteet ja pystyt selaamaan vain sinulle mielenkiintoisia tuotteita. Voit myös suodattaa vain tietyn tuotemerkin tuotteita.


Nappaa parhaat tarjoukset

Oletko kiinnostunut kodinkonetarjouksista? Tee mahtavia löytöjä kotiin - kodinkonetarjoussivultamme löydät suoraan parhaat tarjoukset esim. imureista, pakastimista, jääkaapeista, uuneista, astianpesukoneista ja pyykinpesukoneista. Tarjoustuotteet tunnistat aina punaisesta merkistä tuotekuvan päällä myös kaikkia tuotteita tai tuotekategorioita selatessasi. Lukaise läpi myös Veikon tarjouslehti sekä tilaa uutiskirje, jottet koskaan missaa parhaita tarjouksia!


Maksu ja toimitus juuri sinulle sopivasti

Voit tilata tuotteen helposti verkkokaupasta ja noutaa myymälästä tai postista tai valita kotiinkuljetuksen. Jokaisen tuotteen toimitusajan löydät tuotesivulta. Tarvitsetko vanhan kodinkoneen poisvientiä ja uuden laitteen asennuksen? Voit valita tarvitsemasi lisäpalvelut helposti samalla, kun tilaat uuden laitteen verkkokaupasta. Voit lukea kaikista lisäpalvelustamme Veikon palvelut -sivulta

Jos haluat keskustella tuotteista myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.


Energiatehokas ja helppo pyykinpesu ja kuivaus

Pese ja kuivaa pyykit tehokkaasti alan parhaiden merkkien laitteilla! Tervetuloa tutustumaan Veikon Koneen laajaan valikoimaan pesutorneja, kuivausrumpuja, eri kokoisia pesukoneita, kuivauskaappeja ja mankeleita. Tarjoamme erilaisiin tarpeisiin sopivat pesukoneet aina edestä- ja päältä täytettävistä pyykinpesukoneista suosiotaan kasvattaneisiin kuivaaviin pesukoneisiin kaikilla eri täyttömäärillä kompakteista 5 kg:n malleista aina 12 kg:n suurempiin malleihin asti. Tutustu pyykinpesu ja kuivaus -tuotteisiin.


Astianpesukoneet arkeen ja juhlaan

Veikon Koneelta voit valita astianpesukoneen haluamassasi koossa, valikoimassa on runsaasti sekä 45 cm:n kuin 60 cm:n levyisiä huippumalleja ja lisäksi pöytämallisia astianpesukoneita. Tutustu astianpesukoneisiin.


Jääkaapit ja pakastimet pitämään ruuat hyvinä ja maukkaina

Monipuoliset ja tyylikkäät kylmälaitteet ruuan säilytykseen Veikon Koneelta - jääkaapit, pakastimet, jenkkikaapit, viinikaapit, jääpakastinkaapit sekä hauskat retrokaapit. Olipa jääkaapille tai pakastimelle varattu tila iso tai pieni, valikoimastamme voit suodattaa leveyden ja korkeuden perusteella sopivan kokoiset laitteet. Tutustu kylmälaitteisiin.


Liedet, uunit ja tasot kaikkeen kokkaukseen

Laaja valikoima erikokoisia niin keraamisia, induktio- kuin kaasuliesiä, erillisuuneja ja keittotasoja luotettavilta valmistajilta kuten AEG, Bosch, Electrolux, Grundig, Husqvarna, UPO ja Whirlpool. Tutustu liesiin, uuneihin ja tasoihin.


Liesituulettimet käryn poistoon

Liesituuletinvalikoimamme kattaa niin kaapistoon, pöytätasoon, seinälle kuin kattoon asennettavat mallit. Tutustu liesituulettimiin.


Mikroaaltouunit helpottamaan ruoanlaittoa

Olipa hakusessa pikkumikro kesämökille tai vaikkapa tyylikäs integroitu mikroaaltouuni, Veikon Koneen valikoimasta löydät juuri sopivan tuotteen omaan kotiin. Tutustu mikroaaltouuneihin.


Ilmalämpöpumput pohjoisiin oloihin

Ilmalämpöpumput ovat energia- ja kustannustehokas sekä ympäristöystävällinen ratkaisu sisäilman viilentämiseen ja lämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöä ulkoa sisälle tai päinvastoin. Ilmalämpöpumpulla voit säästää pitkällä aikavälillä lämmityskustannuksissa merkittävästi. Meiltä saat laadukkaat Bosch ja Fuji -ilmalämpöpumput luotettavasti. Tutustu ilmalämpöpumppuihin.