Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Yhteensopivat kylmälaiteparit keittiöön kuin keittiöön

Täydelliset jääkaappi- ja pakastinparit luovat tyylikkään keittiön

Jos etsit sekä pakastinta että jääkaappia on järkevää harkita niiden ostamista pakettina. Suuri etu tästä on, että kylmälaitteet sopivat varmasti yhteen ja täydentävät toisiaan, sekä ulkonäöltään, kooltaan että toiminnallisesti. Täältä löydät valikoiman Veikon kylmälaitepareja, jossa on mukana niin jääkaapit kuin pakastimet. Huomaat niiden joukosta varmasti tarpeisiisi sopivan jääkaapin ja pakastimen integroituina tai vapaasti seisovina ja valkoisena, teräksisenä tai trendikkäänä mustana. Saat parit kaikilla ominaisuuksilla automaattisella sulatuksella, dynaamisella jäähdytyksellä sekä LCD-näytöillä. Tietysti myös energiatehokkaina sekä tunnetuilta valmistajilta kuten Husqvarna, Samsung, Electrolux, Grundig, Asko ja Cylinda. Etsi myös tarjouksia Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajatasalla parhaista hinnoista!

Runsaasti tilaa ruoalle

Jääkaappi- ja pakastinparilla saat runsaasti tilaa säilyttää sekä pakastettuja että tuoreita ruokia. Kannattaa silti kiinnittää huomiota kaappien sisustaan. Joistan jääkaapeista löytyy esimerkiksi vihanneslaatikoiden lisäksi erillinen 0 °C -tila-alue kalalle ja lihalle. Samoin jos pakastat usein suuria määriä ruokia kannattaa kiinnittää huomiota pakastuslaatikoiden määrään sekä siirreltävyyteen. Niin jääkaapeista kuin pakastimista löytyy usein pikajäähdytys ja pikapakastus -toiminnot, joista on hyötyä suurten ruoka määrien säilytyksessä.

Vähemmän vaivaa automaattisella sulatuksella

Useimmissa pakastimissa on nykyään automaattinen sulatus, mutta on hyvä tarkistaa, että sinua kiinnostavan kylmälaiteparin pakastimesta se löytyy varmasti. Se säästää niin vaivaa kuin energiaa ja lompakkoakin.

Kylmälaiteparin tyyli ja muotoilu

Muista valita tyyli, joka sopii sekä sinulle että keittiöösi kun valitset kylmälaiteparia. Valikoimastamme löydät sekä ruostumattoman teräksen värisiä että tyylikkäitä mustia vaihtoehtoja, ja tietysti on myös klassisia valkoisia jääkaappeja ja pakastimia.

Seuraa energiamerkintöjä ja lämpötilaa

Muista seurata jääkaapin ja pakastimen lämpötilaa, jotta ne eivät kuluta energiaa tarpeettomasti. Ruokaa varastoitaessa pakastimen tulisi pitää lämpötila noin -18 °C:ssa ja kun pakastat uutta ruokaa lämpötilan tulisi olla -25 °C. Jääkaapin lämpötilan tulisi olla noin 5 ° C. Monissa Veikon kylmälaitepareihin kuuluvissa jääkapeissa ja pakastimissa on selkeät digitaalinäytöt, joilla voit asettaa haluamasi lämpötilan sekä nähdä nykyisen lämpötilan kätevästi. Näyttöjen kautta voit asettaa myös toiminnot kuten pikapakastamisen automaattisella palaamisella.

Uusi energiamerkintä

Energiamerkki kertoo sinulle kuinka paljon energiaa kylmälaitteet käyttävät, kuinka äänekkäitä ne ovat, ja kuinka monta litraa säilytystilaa niistä löytyy. Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, josta johtuen useimmilla kylmälaitteilla energialuokka on nyt asteikon alapäässä jättäen siten tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone