EPSON ECOTANK ET-2871 MONITOIMITULOSTIN

EPSON ECOTANK ET-2871 MONITOIMITULOSTIN
-19%
Alennus %
A4, mustesäiliöllä
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Osta kampanjaan kuuluva EcoTank-tulostin 01.04.2024 - 30.06.2024 välisenä aikana ja voit hakea 50€ rahaa takaisin. Tee rahaa takaisin -hakemus 30 päivän sisällä ostosta osoitteessa https://www.epson.fi/ecotankcashback.


Epson ET-2871 A4-mustesuihkutulostin on täydellinen valinta kotiin. Siinä on helppokäyttöinen LCD-näyttö ja uudelleentäytettävät mustesäiliöt. Lisäksi tässä mallissa on mobiilitulostus, Wi-Fi sekä kopiointi ja skannaus.

Kuvaus / EPSON ECOTANK ET-2871 MONITOIMITULOSTIN

Osta kampanjaan kuuluva EcoTank-tulostin 01.04.2024 - 30.06.2024 välisenä aikana ja voit hakea 50€ rahaa takaisin. Tee rahaa takaisin -hakemus 30 päivän sisällä ostosta osoitteessa https://www.epson.fi/ecotankcashback.


Sano hyvästit mustekaseteille

EcoTank on vaivaton ratkaisu kotitulostukseen – suurten mustesäiliöiden täyttö onnistuu helposti ja siististi, ja pullojen avainlukko varmistaa, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta.


Jatkuvaa säästöä

Tämän taloudellisen tulostimen avulla voit säästää jopa 90 % tulostuskuluissa*, ja sen mukana toimitettava muste riittää jopa kolmeksi vuodeksi*. Yksi mustepullosarja riittää jopa 4 500 mustavalko- ja 7 500 värisivun tulostamiseen*, mikä vastaa jopa 72 mustekasetin mustemäärää.*


Epson Smart Panel -sovellus

Tämän sovelluksen avulla voit ohjata tulostintasi älylaitteestasi*. Tulosta, kopioi ja skannaa asiakirjoja ja valokuvia, asenna tulostin, tee vianetsintä ja anna luovuutesi virrata hyödyntämällä erilaisia valmiita malleja!


Kattavat toiminnot

Erilaiset tehtävät hoituvat helposti 3,7 cm:n värillisen LCD-näytön, 100 arkin takapaperilokeron, reunuksettoman valokuvatulostuksen (enint. 10 x 15 cm) ja jopa 10 sivua minuutissa* tulostusnopeuden ansiosta.


Modernia joustavuutta

Kompaktin muotoilun sekä Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct-yhteyksien ansiosta tulostin on helppo ottaa käyttöön ja voit tulostaa suoraan puhelimesta, tabletilta tai kannettavalta tietokoneelta*.


Suunniteltu kestämään

Lämmöttömän tulostusteknologian ansiosta virrankulutus on alhaisempi ja tulostuspää kestää käytössä tulostimen koko käyttöiän ajan. Näin myös osien vaihtamista ja päivittämistä on vähemmän. Lisäksi tulostuspää on suunniteltu niin, ettei se tukkeudu herkästi.


Tämän tuotteen takuun voi laajentaa kolmeen vuoteen sekä yritys- että kotikäytössä, kun laite rekisteröidään osoitteessa https://www.epson.fi/fi_FI/promotions/extended-warranty. Kampanja on voimassa 31.3.2025 saakka. Kampanjaehdot osoitteessa https://www.epson.fi/fi_FI/promotions/extended-warranty.


*Katso epson.fi/ecotankfootnotes

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tulostintyyppi Mustesuihku
Monitoimilaite Kyllä
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Säiliö
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, väri (sivua/min) 15
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 33
Väritulostus Kyllä
Tyyppi Monitoimitulostin
Tuotekoodi C11CJ66422
Korkeus (mm) 179
Leveys (mm) 375
Syvyys (mm) 347
Paino (kg) 4.1
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 8715946720586
Tuotenumero 124223
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...