JBL BAR 300 PRO SOUNDBAR

JBL BAR 300 PRO SOUNDBAR

5.0
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Nauti elämyksestä. Monipuolinen JBL Bar 300 -kaiutin tarjoaa mahdollisuuden kokea aito elokuva-, TV- ja pelikokemus. MultiBeam- ja Dolby Atmos -tekniikat tuottavat eloisaa 3D-surround-ääntä, joka nostaa äänikokemuksen uudelle tasolle.

Kuvaus / JBL BAR 300 PRO SOUNDBAR

JBL Bar 300 -soundbar-kaiutin

Nauti elämyksestä. Monipuolinen JBL Bar 300 -kaiutin tarjoaa mahdollisuuden kokea aito elokuva-, TV- ja pelikokemus. MultiBeam- ja Dolby Atmos -tekniikat tuottavat eloisaa 3D-surround-ääntä, joka nostaa äänikokemuksen uudelle tasolle. PureVoice-tekniikka optimoi puheäänen selkeyden ja varmistaa, että kuulet elokuvan jokaisen sanan. Kun olet valmis rentoutumaan musiikin tai podcastin parissa, valitse suosikkisi yli 300 suoratoistopalvelusta ja nauti niistä AirPlaylla, Alexa MRM:llä tai Chromecast built-in -tekniikalla.


260 W:n lähtöteho

260 watin kokonaisteholla JBL Bar 300 muuttaa elokuvat, musiikin ja pelit mukaansatempaaviksi elämyksiksi ja vie sinut toiminnan keskipisteeseen.


Iskevä bassoteho ilman erillistä subwooferia

Älä anna JBL Bar 300 -soundbarin kompaktin koon hämätä. Se takaa pienestä koostaan riippumatta kotiteatterielämyksellesi iskevän basson sisäänrakennetusta bassoportista ja lisää siten jännitystä jokaiseen toimintakohtaukseen sekä syvyyttä jokaiseen kappaleeseen.


HDMI eARC 4K Dolby Visionin läpiviennillä

Nauti pakkaamattomasta Dolby Atmos -surround-äänestä yhdellä HDMI-kaapelilla HDMI eARC -liitännän ansiosta. HDMI-tuloliitäntä tarjoaa myös 4K-videolaatua yhteensopivasta videosoittimesta tai pelikonsolista.


JBL One -sovellus

Mukauta taajuuskorjainta ja hallitse kaikkia yhteensopivia kaiuttimiasi yhdellä kätevällä sovelluksella. JBL One -sovelluksen avulla voit helposti määrittää soundbar-kaiuttimen, mukauttaa asetuksia ja selata integroituja musiikkipalveluita.


Helppo äänen kalibrointi

Koska jokainen huone on erilainen, JBL Bar 300 -soundbarin äänen kalibrointitoiminto varmistaa, että JBL Bar 300 tarjoaa parhaat 3D-surround-efektit kaikkiin sisätiloihin ja huoneisiin.


Toimii puheavusteisten kaiuttimien kanssa

Yhdistä JBL Bar 300 puheavustimella varustettuun laitteeseen, niin voit välittömästi pyytää Alexaa, Google Assistantia tai Siriä suoratoistamaan kaikki suosikkikappaleesi suoraan soundbarista.


Pakkauksen sisältö

1 x soundbar-kaiutin, kaukosäädin (sisältää kaksi paristoa), virtajohdot, 1 x HDMI-kaapeli, 2 x L-mallinen seinäkiinnitys ruuveilla, pikaopas, turvallisuusohjeet ja takuukortti, seinäkiinnitysmalli

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Nimellisteho (W) 260
Äänilähdon kanavat 5.0 kanavaa
Langaton subwoofer Ei
Väri Musta
Bluetooth Kyllä
WIFI Kyllä
Kaukosäädin Kyllä
Tyyppi Soundbar
Tuotekoodi JBLBAR300PROBLKEP
Korkeus (mm) 56
Leveys (mm) 820
Syvyys (mm) 103.5
Paino (kg) 2.5
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 6925281996573
Tuotenumero 119510
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...